Soțul Mariei Cârneci a murit. Erau împreună de 36 de ani

Publicat pe

Maria Cârneci este îngenuncheată de durere, după ce soțul ei s-a stins din viață. Romulus Petrescu a murit luni, după ce a pierdut lupta cu boala. Interpreta de muzică populară era împreună cu soțul ei de 36 de ani.

În urmă cu câteva luni, soțul Mariei Cârneci a fost supus unei intervenții chirurgicale, apoi au apărut mai multe probleme. Starea de sănătate a lui Romulus Petrescu nu era deloc una bună, iar boala necruțătoare cu care se lupta de foarte mult timp… l-a învins.

Interpreta de muzică populară era căsătorită cu Romulus Petrescu de peste 30 de ani, iar Maria Cârneci vorbea mereu foarte frumos despre soțul ei. Acum, îndrăgita artistă trece prin momente grele, iar familia este în stare de șoc.

'Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.(…) În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă', declara artista cu mai mult timp în urmă.

Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu va fi depus astăzi, în jurul orei 11.30, la cimitirul din Pipera.

Povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și Romulus Petrescu

În urmă cu mai mult timp, interpreta de muzică populară a vorbit despre cum s-a cunoscut cu soțul ei. Romulus Petrescu a fost alături de Maria Cârneci în fiecare moment și împreună aveau o familie așa cum au visat.

L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea', a mărturisit Maria Cârneci în cadrul unui interviu oferit revistei Taifasuri.

FOTO: Facebook

Soțul Mariei Cârneci a murit. Erau împreună de 36 de aniSoțul Mariei Cârneci a murit. Erau împreună de 36 de ani

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă