Surpriză la miezul nopții pentru Bianca Drăgușanu. Ce a primit vedeta de la un admirator

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este acum o femeie singură și are mulți admiratori. Vedeta a avut parte de o surpriză la miezul nopții și s-a bucurat când a văzut ce a primit. Bianca Drăgușanu a încheiat recent relația cu Alex Bodi.

Fosta prezentatoare TV este o femeie curtată de mulți bărbați, iar acum că este singură mulți și-au făcut curaj să o abordeze. Bianca Drăgușanu a postat pe una dintre rețelele de socializare cadoul pe care l-a primit la miezul nopții. Fosta soție a lui Victor Slav a primit un buchet mare de trandafiri roșii.

Fără să spună de la cine sunt, Bianca Drăgușanu a pozat florile și s-a mândrit cu ele pe rețelele de socializare. Se pare că vedeta a apreciat gestul bărbatului care i-a trimis trandafirii.

Surpriză la miezul nopții pentru Bianca Drăgușanu. Ce a primit vedeta de la un admiratorSurpriză la miezul nopții pentru Bianca Drăgușanu. Ce a primit vedeta de la un admirator

Declarații emoționante despre Victor Slav

S-au despărțit, dar au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg foarte bine și au grijă ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Cei doi au rămas singuri, prezentatorul TV s-a despărțit recent de Raluca Silea, iar Bianca i-a spus adio lui Alex Bodi. Nu ar fi nicio surpriză dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar forma o familie, din nou.

Vedeta a vorbit foarte frumos despre fostul ei soț și a mărturisit că planul ei cu Victor Slav a reușit. Planul Biancăi Drăgușanu era să facă un copil cu prezentatorul TV.

„Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învăța. Nimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. (…) Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez’a spus Bianca Drăgușanu, la o emisiune TV.

FOTO: Instagram, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter