Tamara Buciuceanu Botez este înmormântată la Cimitirul Sf. Vineri. Marii actori o conduc pe ultimul drum

Publicat pe

Tamara Buciuceanu Botez este înmormântată astăzi la Cimitirul Sf. Vineri din București, acolo unde regretata avea locul de veci. Marii actori o conduc pe ultimul drum pe doamna comediei românești.

Tamara Buciuceanu Botez nu a avut copii, iar cel care s-a ocupat de înmormântare a fost Mihai Constantin, nepotul ei. La 13.00, regretata actriță va fi condusă pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou, iar acolo au venit mai mulți colegi de scenă. Emilia Popescu a venit să-și ia rămas bun de la doamna comediei românești.

Ducu Bertzi, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Ioana Tufaru, Mitică Popescu, Emilia Popescu, Manuela Hărăbor, George Ivașcu și Ion Caramitru, Vasile Muraru, Silvia Dumitrescu și Ștefan Bănică sunt doat câțiva dintre colegii și prietenii Tamarei Buciuceanu care au venit la priveghiul acesteia.

Citește și: Ștefan Bănică, ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu. Artistul a mers la priveghiul regretatei actrițe

Tamara Buciuceanu Botez a murit la 90 de ani

Tamara Buciuceanu Botez era supranumită ‘Doamna comediei românești și a lăsat în urma ei multă durere. La începutul lunii octombrie, îndrăgita artistă a fost internată la Spitalul Elias din Capitală, după ce s-a acutizat boala cardiacă de care suferea de foarte mult timp.

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!’, a anunțat unitatea medicală printr-un comunicat de presă.

Tamara Buciuceanu s-a născut pe 10 august 1929, la Tighina, pe vremea când această regiune aparținea României. Ea a frecventat Institutul de Teatru „Vasile Alecsandri din Iași, în perioada 1948-1951, apoi s-a transferat la București, la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Nicolae Băltățeanu, terminând studiile în anul 1952.

FOTO: Facebook

Tamara Buciuceanu Botez este înmormântată la Cimitirul Sf. Vineri. Marii actori o conduc pe ultimul drumTamara Buciuceanu Botez este înmormântată la Cimitirul Sf. Vineri. Marii actori o conduc pe ultimul drum

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter