Azi împlinește 52 de ani! Tania Budi, cea mai îndrăzneață ședință foto: a pozat topless pentru revista VIVA!

Publicat pe

Tania Budi este cunoscută în showbiz drept femeia care nu îmbătrânește niciodată. La cei 52 de ani ai săi, vedeta nu doar că arată cu 20 de ani mai tânără, dar și extrem de sexy. Aceasta a acceptat să pozeze în ipostaze provocatoare pentru VIVA! chiar înainte de ziua sa de naștere, iar rezultatul este spectaculos.

Tania Budi este, încă din anii 90, una dintre cele mai frumoase și curtate femei din showbiz. Lucrurile nu s-au schimbat deloc în această privință nici azi, vedeta continuând să arate fabulos. Tania Budi împlinește luna aceasta 52 de ani, dar nu pare să aibă mai mult de 35, fiind poate cel mai spectaculos caz de acest fel în showbizul nostru. Cu atât mai spectaculos cu cât vedeta nu este adepta operațiilor estetice.

În pragul aniversării, frumoasa blondă a acceptat să apară într-un pictorial extrem de sexy pentru VIVA! În ținute sumare, transparente, Tania dovedește că vârsta nu are nicio relevanță.

Ce metode folosește Tania Budi pentru a arăta bine la 52 de ani

Conform propriilor declarații, Tania Budi nu este adepta operațiilor estetice. Desigur, genele joacă un rol crucial în această loterie care este conservarea tinereții, dar Tania mai are la îndemână câteva trucuri, ce exclud bisturiul. Periodic, vedeta apelează la tratamente non-invazive menite să redea elasticitatea, luminozitatea și fermitatea tenului, precum tratamente cu acid hialuronic și, mai ales, Terapia Dracula, foarte populară la Hollywood.

'Doctorul meu a decis să-mi facă un «Dracula», care practic, este cel mai bun tratament de împrospătare a tenului. Se vede efectul în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic special. Am nişte creme hidratante şi cam atât!',a declarat Tania Budi în urmă cu ceva vreme pentru Viva.

Foto: VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter