Testul sincerității! Andreea Bălan a recunoscut ce intervenții estetice are. Cum arăta înainte: ”Așa spun toate”

Publicat pe

Andreea Bălan este foarte discretă atunci când alege să facă o schimbare în viața ei, indiferent că este în viața personală sau ce ține de aspectul fizic. La testul sincerității, artista a recunoscut ce intervenții estetice are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși mulți credeau că Andreea Bălan se află printre vedetele care nu au apelat la medicul estetician, vedeta a recunoscut că are și ea intervenții estetice. În timp ce filma un vlog alături de Amna, colega ei de breaslă, solista a recunoscut că și-a operat nasul.

Andreea Bălan a fost mirată când Amna a spus că ea nu are nicio intervenție estetică. 'Eu am. E frumos', a spus artista despre nasul său care a fost operat.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

'Păi și acum ce vrei să faci, doamne, era deviație de sept, nu?', i-a spus Amna în timpul filmării vlogului. 'Da, așa spun toate', a ținut vedeta să o contrazică pe cântăreață.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Deși a apelat la medicul estetician, schimbarea pe care cântăreața și-a făcut este insesizabilă. Andreea Bălan și-a operat nasul, însă nu a exagerat cu modificarea lui.

Testul sincerității! Andreea Bălan a recunoscut ce intervenții estetice are. Cum arăta înainte: 'Așa spun toate'Testul sincerității! Andreea Bălan a recunoscut ce intervenții estetice are. Cum arăta înainte: 'Așa spun toate'

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter