Tily Niculae a slăbit 12 kilograme în șase zile, după experiența de a naște în plină pandemie de coronavirus: ”Trec printr-un șoc posttraumatic, vreau să fac terapie”

Publicat pe

Tily Niculae a devenit mamă pentru a doua oară în plină pandemie de coronavirus și a avertizat că experiența nu este una ușor de gestionat în această perioadă. Vedeta sfătuiește femeile fără complicații în sarcină să nască acasă, nu la spital, dezvăluind suferința prin care a trecut ea la maternitate, după ce a adus pe lume un băiețel.

După ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în plină pandemie de coronavirus, Tily Niculae este acum în siguranță, acasă. Vedeta a avut, însă, parte de o experiență traumatizantă în contextul pandemiei de coronavirus și sfătuiește femeile aflate în situația ei să ia măsuri din timp.

Tily Niculae, semnal de alarmă pentru femeile care urmează să nască în plină pandemie

'Femeile care urmează să nască în perioada asta ar trebui să încerce să aibă liniște, să nu se mai uite la televizor. Cele care fac cezariană trebuie să înțeleagă că o operație de cezariană nu este un moft, ci o necesitate. În cazul meu însemna rupere de uter și cu toate astea chiar sunasem la medic să întreb dacă există posibilitatea de a naște acasă, natural. Nu a fost cazul.

Dacă femeile au opțiunea aceasta, le sfătuiesc să nu aleagă între cezariană și nașterea naturală, să își aranjeze de pe acum lucrurile cu o moașă, cu un doctor, să nască acasă, să evite spitalele. Cred că în scurt timp nu vom mai putea vorbi de spitale care să nu aibă cazuri de coronavirus, vorbim totuși despre o pandemie', acesta este sfatul lui Tily pentru femeile ce urmează să nască în următoarea perioadă și care nu au complicații.

Pentru femeile care au complicații și trebuie să nască la spital… să rămână în liniște, pentru că vor transmite toate stările copilului și oricum vor veni zile foarte grele după naștere și în plină lăuzie. Deci liniște, liniște, liniște! Este esențial ca viitoarele mamele să afle, după experiența mea, că au acum ocazia să facă schimbări majore sau să-și găsească soluții de backup. Îmi scriu femei din țară, din orașe în care maternitățile au deja cazuri de medici infectați. E strigător la cer!', a declarat Tily Niculae, sperând ca experiența sa să ajute și alte viitoare mame.

Tily Niculae are șoc posttraumatic

Deși în acest moment este acasă împreună cu familia, care din cauza măsurilor de protecție, nu a aavut acces la ea cât s-a aflat la maternitate, Tily a rămas cu sechele emoționale după naștere.

'Eu acum trec printr-un șoc posttraumatic. Cel mic a făcut o săptămână de viață, mai stau câteva zie să mă liniștescu puțin, după care neapărat vreau să intru pe terapie, a fost ceva care m-a bulversat complet. Nu doar la suflet, ci și la corp. În șase zile, din 21 de kilograme câte aveam în plus, s-au dus 12 kilograme, e un pic cam mult în șase zile', a mărturisit Tily cu sinceritate, vizibil afectată de momentele prin care a trecut după naștere.

Tily Niculae a slăbit 12 kilograme în șase zile, după experiența de a naște în plină pandemie de coronavirus: 'Trec printr-un șoc posttraumatic, vreau să fac terapie'Tily Niculae a slăbit 12 kilograme în șase zile, după experiența de a naște în plină pandemie de coronavirus: 'Trec printr-un șoc posttraumatic, vreau să fac terapie'

Foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter