Tily Niculae și-a botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea lui Radu - Teodor: "Darul lui Dumnezeu"

Publicat pe

Actrița Tily Niculae și-a botezat fiul în vârstă de patru luni. Iată primele imagini de la creștinarea micuțului Radu Teodor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae, care mai are o fetiță, și-a botezat în weekend și cel de-al doilea copil. Băiețelul a primit numele Radu- Teodor, iar cu această ocazie, mama sa a transmis și un mesaj.

'Astăzi îl creștinăm pe Radu- Teodor, DARUL LUI DUMNEZEU!', a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

Radu-Teodor s-a născut pe 26 martie, în plină pandemie de coronavirus. Nașterea a decurs bine, iar actrița a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, chiar de ziua soțului.

Citește și: A murit Olivia de Havilland, ultima supraviețuitoare din filmul „Pe aripile vântului'.Actrița avea 104 ani

Tily Niculae: „Să îți fie viața emoție și fericire”

În urmă cu o lună, mama sa a ținut să transmită un nou mesaj, după trei luni petrecute cu el: „Pe 26.03.2020, ora 05:00 când am plecat spre spital, în plină pandemie îți spuneam: ‘Suntem bine, Raducule! Suntem bine! Și uite că am avut dreptate. Instinctul unei mame este cel mai bun!

Citește și: Omul de radio Călin Gheorghe a murit.Era una dintre vocile PRO FM și Radio Guerrilla și s-a stins din viață în locul lui preferat

La mulți ani, pufosul nostru! Să îți fie viața emoție și fericire așa cum ai oferit tu multor oameni în ziua când ai venit pe lume! Trei luni de când familia noastră s-a mărit! Trei luni de bebeluseala! Trei luni de pupat colăcei! Trei luni de iubire! Trei luni de împlinire din multele luni ce vor urmă! Te iubim infinit- Sofi, tati&mami!

Tily Niculae și-a botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea lui Radu - Teodor: "Darul lui Dumnezeu"Tily Niculae și-a botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea lui Radu - Teodor: "Darul lui Dumnezeu"

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter