Top cinci cele mai sexy apariții ale Simonei Halep în 2018! Sportiva face senzație și când lasă racheta de tenis deoparte

Publicat pe

Suntem obișnuiți să o vedem în uniforma de tenismenă, de aceea aparițiile sale în rochii elegante, sexy, sunt deopotrivă rare și surprinzătoare. Însă atunci când renunță la hainele sport în favoarea ținutelor de designer, Simona Halep face senzație. Iată cele mai sexy apariții ale sportivei în 2018, cel mai bun an al ei de până acum.

Simona Halep a făcut performanță în uniforma de tenismenă, dar aparițiile sale au succes și atunci când poartă ținute de seară, elegante și chiar sexy. 2018 a fost cel mai bun an din cariera sa de sportivă, aceasta menținându-se numărul 1 WTA, câștigând Roland Garros și ajungând în finală la Australian Open. Direct proporțional, Simona a avut tot mai multe ocazii de a-și etala rochiile spectaculoase de seară, majoritatea create fără îndoială de designeri de top.

Cele mai sexy apariții ale Simonei Halep în 2018

Aflată într-o perioadă mai lejeră la finalul anului, Simona a marcat zilele trecute, la un eveniment unde a luat parte alături de Ion Țiriac, Ilie Năstase și Boris Becker, una dintre cele mai spectaculoase apariții ale sale. Sportiva a primit nota zece cu felicitări de la urmăritorii săi pentru rochia neagră și extrem de elegantă pe care a ales să o poarte. Însă  nu a fost singurul outfit cu care tenismena de 27 de ani și-a impresionat fanii, de-a lungul lui 2018 aceasta având câteva ocazii de a înlocui racheta de tenis cu un pahar de șampanie și, în consecință, cu ținute de seară.

Fie că a ales rochii până în pământ care-i puneau în evidență brațele lucrate, fie că a optat pentru rochii scurte, ce-i evidențiau picioarele, Simona a punctat o serie de apariții sexy, din care este evident că, la 27 de ani, se simte foarte bine în pielea ei.

Simona Halep: 'Aș fi vrut să am trei centimetri mai mult'

Separat de faptul că propriul corp o ajută să obțină performanță, Simona nu a fost dintotdeauna încrezătoare în aspectul ei. Iată ce spunea despre asta, întrebată de revista ELLE: 'Mereu am avut grijă de corpul meu ca să nu mă accidentez și pentru asta trebuia să mă antrenez, chiar dacă mușchii se dezvoltau și poate că nu era tocmai frumos în mintea unei adolescente. Dar niciodată nu am avut gânduri să nu mă mai antrenez ca să arăt altfel. Toată lumea la vârsta aceea are complexe, și eu am avut, dar nu m-au chinuit foarte mult. Am avut probleme cu tenul, dar am avut un enorm sprijin din partea mamei mele, care m-a însoțit la zeci de doctori și mi-a cumpărat toate produsele de cosmetică pentru a rezolva această problemă. Știu că sunt multe fete în situația asta, dar să nu dispere, pentru că toate trec. Răbdare și perseverență în îngrijirea tenului. Și, ca să fac o glumă, aș fi vrut să am trei centimetri mai mult.'

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Răzvan Simion, după divorț. Cum arată Diana acum, la 3 ani de la despărțire

Cine a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr.? Legătura neștiută dintre cântăreţ și Cabral Ibacka

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro