Transformare spectaculoasă după naștere! Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie

Publicat pe
Transformare spectaculoasă după naștere! Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baieTransformare spectaculoasă după naștere! Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie

După ce în ultima lună de sarcină ajunsese de nerecunoscut, acumulând nu mai puțin de 30 de kilograme, Lavinia Pârva slăbește tot mai mult pe zi ce trece. La circa cinci luni după ce i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel, bruneta a ajuns să arate extrem de sexy în costum de baie.

Lavinia Pârva a adus pe lume un băiețel în luna mai a acestui an, ducând astfel la bun sfârșit o sarcină nu foarte dificilă, dar care i-a adus extrem de multe kilograme în plus. Fotografia cu Lavinia în ultima lună de sarcină, surprinsă de paparazzi Click!, a uimit pe toată lumea, căci frumoase brunetă luase în greutate în jur de 30 de kilograme.

Iată că la aproape jumătate de an de când a devenit mamă, Lavinia Pârva arată din ce în ce mai bine și, judecând după ultima fotografie postată pe Instagram, unde poartă costum de baie, din ce în ce mai suplă.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se pregătesc de botez

Conform Cancan, zilele trecute Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au mers în unul dintre exclusivistele localuri din zona de nord a Capitalei, acolo unde ar fi hotărât să organizeze petrecerea de celebrare a botezului fiului lor, Alexandru. Se pare că cei doi au analizat meniul de cinci stele. Timp de câteva ceasuri, artistul și soția lui au discutat și au degustat mai multe preparate culinare. Vor să organizeze un eveniment perfect!

Foto: arhiva VIVA!, Click!, Instagram

Citește și:

Veste neașteptată! Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Tomată. Cei doi au fost împreună doi ani

Alexandru, fratele Monicăi Anghel, și-a botezat cea de-a treia fetiță. La petrecere au venit și colegii de la Te cunosc de undeva!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter