Drama neștiută a lui Andi Moisescu. Juratul de la ”Românii au talent” a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Publicat pe

Andi Moisescu își desfășoară activitatea sub ochii noștri de peste 20 de ani, de când și-a început cariera în televiziune. Cu toate acestea, juratul de la 'Românii au talent' este o fire foarte discretă și diplomată, care își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor. Din acest motiv, puțini știu că Andi Moisescu a trăit un moment dureros în copilărie, fiind părăsit de tatăl său pe când avea doar 4 ani.

Pare că știm totul despre Andi Moisescu, având în vedere că și-a început cariera în televiziune de circa 20 de ani și nu a luat pauză niciodată. Mereu zâmbitor și diplomat, juratul de la 'Românii au talent' are o viață de familie împlinită și un parcurs profesional fantastic.

Cu toate acestea, existența lui Andi Moisescu nu a fost întotdeauna numai lapte și miere. Un aspect mai puțin cunoscut al trecutului său îl constituie copilărie, care ascunde o experiență traumatizantă. Puțini știu că realizatorul de televiziune echilibrat și simpatic a fost abandonat de tatăl său pe când avea doar patru ani.

Andi Moisescu, părăsit de tată când avea 4 ani

Andi Moisescu, juratul de la 'Românii au talent', a povestit pentru Adevărul delicatul moment din copilărie, când tatăl său, de profesie regizor, și-a părăsit familia și nu s-a mai uitat înapoi.

'Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere', a declarat Andi Moisescu, tată a doi băieți.

Andi Moisescu a devzăluit că, deși în urmă cu mai mulți ani a încercat să-și găsească tatăl, nu a reușit sub nicio formă.

Drama neștiută a lui Andi Moisescu. Juratul de la 'Românii au talent' a fost abandonat de tată când avea doar 4 aniDrama neștiută a lui Andi Moisescu. Juratul de la 'Românii au talent' a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter