Trecutul neștiut al Monicăi Tatoiu. A avut o mare cumpănă în tinerețe: diagnosticată cu cancer la doar 23 de ani

Publicat pe
Trecutul neștiut al Monicăi Tatoiu. A avut o mare cumpănă în tinerețe: diagnosticată cu cancer la doar 23 de aniTrecutul neștiut al Monicăi Tatoiu. A avut o mare cumpănă în tinerețe: diagnosticată cu cancer la doar 23 de ani

În spatele imaginii de fier a Monicăi Tatoiu și a unei energii debordante la 63 de ani, se ascunde o viață marcată de probleme grave de sănătate. Nu avea nici 25 de ani când a primit un diagnostic crunt: cancer. Iar problemele medicale au însoțit-o toată viața.

Monica Tatoiu este cunoscută ca una dintre cele mai abile femei de afaceri din România, iar acum este una dintre cele mai liniștite pensionare, cu o pensie fabuloasă. La 63 de ani, continua să fie la fel de energică ca în anii de glorie, așa că poate nu ai ghici ce probleme ascunde.

Monica Tatoiu, diagnosticată cu o boală cumplită la doar 23 de ani

Pe cât de mult noroc a avut în carieră, pe atât de greu încercată a fost cu sănătatea, care i-a făcut probleme înca din cei mai frumoși ani. Vedeta a povestit în repetate rânduri cum, la doar 23 de ani, a primit cel mai de temut diagnostic: cancer. Într-un final, Monica a gestionat probleme de sănătate, dar nu a putut uita momentele de cumpănă.

'Am avut o problemă la 23 de ani şi era să mor: cancer în faza a doua. Tata nu a vrut să-mi pună el diagnosticul, fiindcă nu poţi fi doctor pentru propria familie. Am reuşit să depăşesc momentul cu ajutorul unor prieteni ai tatei. De trei ani de zile boala a revenit. Mi-am făcut nişte analize şi doctorul mi-a zis 'Puteţi să muriţi în orice clipă' (…). Sunt lucruri la care refuz să mă gândesc. Am o problemă la şold, probabil că în doi-trei ani ajung în scaunul cu rotile. Sunt zile în care trag piciorul după mine, dar continui să schiez, să dansez', a mărturisit Monica pentru The One în urmă cu mai mulți ani.

Monica Tatoiu a creat controverse majore, fiind intens contestată de medici, după ce a declarat că s-ar fi vindecat de cancer cu ajutorul unei rețete naturiste, pe bază de lăptișor de matcă, ce i-a fost recomandată de un preot din Ploiești.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter