Tudor Gheorghe a dezvăluit că s-a drogat cu heroină: "M-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă"

Publicat pe

Tudor Gheorghe a făcut declarații de-a dreptul surprinzătoare! Interpretul de muzică populară a povestit cum s-a drogat cu heroină în Statele Unite ale Americii și cum s-a comportat după întregul episod!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Gheorghe, în vârstă 75 de ani, a povestit cum curiozitatea l-a îndemnat să încerce să se drogheze cu heroină. Totul s-a întâmplat în Statele Unite, pe când se afla la un prieten.

Artistul și-a rugat prietenii să îl filmeze pentru a vedea apoi cum se comportă. Tudor Gheorghe a adormit în cadă și a povestit care a fost ultima imagine care i-a apărut în minte.

Citește și: Andreea Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică:„E parte din sufletul meu de când era un copil!'

„A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor… Și m-au întrebat: „Vrei să vezi cum e?'. Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat. Nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul.

Citește și: Silviu Mircescu a devenit tătic.Iubita actorului a născut un băiețel

M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie', a povestit Tudor Gheorghe la GSP.

Tudor Gheorghe: „Am fost aproape de comă alcoolică „

Tudor Gheorghe a relatat în detaliu care au fost simptomele pe care le-a avut a doua zi și cum a reușit să se pună pe picioare.

Artistul a refuzat o a doua doză de heroină, iar pentru a-și reveni a băut o sticlă de whiskey, fiind aproape de comă alcoolică. De atunci, Tudor Gheorge nu a mai încercat niciodată droguri.

Citește și: Adda a ajuns la spital, în perfuzii. Ce se întâmplă cu artista:„Problema e că nu știu de la ce'

Tudor Gheorghe a dezvăluit că s-a drogat cu heroină: "M-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă"Tudor Gheorghe a dezvăluit că s-a drogat cu heroină: "M-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă"

„M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce… Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola'. M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?'. „Nenorocire!'.Mi-au zis așa. „Avem două variante. Ori mai facem o doză mică și-ți ia durerea cu mâna, ori bei ca pe bere sticla asta de whisky'. „Să nu mai văd chestia aia cu seringă. Dă-mi whisky-ul'. Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat.

După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost!', a mai transmis Tudor Gheorghe.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter