Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie are. Suma este una surprinzătoare: ”Nici casa nu e pe numele meu”

Publicat pe

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai talentați artiști din România iar, la 74 de ani, nu dă semne de oboseală, având concerte sold out. Mereu sincer în declarații, maestrul a dezvăluit ce pensie încasează lunar, suma fiind una surprinzătoare. După o viață întreagă dedicată scenei, Tudor Gheorghe are o pensie pe care mulți au catalogat-o ca fiind nesatisfăcătoare. Mulți, mai puțin artistul în cauză.

Deși a fost interzis în anii 80, având mari probleme cu comuniștii din cauza susținerii de concerte în care încuraja libertatea de expresie, din anii 90 Tudor Gheorghe se bucură de un succes colosal, având numeroase concerte sold out.

În ciuda succesului și a unei vieți petrecute pe scenă, Tudor Gheorghe nu are o pensie mare, însă nici nu are frustrări sau regrete.
'Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moșteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni și cu alte prostii. Sincer, nici nu știu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei, ca artist, e destul de mult, nu?', a declarat Tudor Gheorghe pentru revista Taifasuri.

Tudor Gheorghe, mărturisiri neașteptate

Tudor Gheorghe a recunoscut că a fost nevoit să consume droguri, fiind curios care sunt efectele pe care substanțele interzise le provoacă, în calitate de actor. Mai mult, medicii au fost cei care l-au injectat pe marele artist.

'Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare', susține artistul.

Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie are. Suma este una surprinzătoare: 'Nici casa nu e pe numele meu'Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie are. Suma este una surprinzătoare: 'Nici casa nu e pe numele meu'

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter