Un bărbat și-a dat soția în judecată, după ce copiii s-au născut urâți. Cum arată micuții

Publicat pe

Așa ceva credeam că nu există. Un bărbat și-a dat soția în judecată, după ce copiii pe care îi au împreună s-au născut urâți. Cazul este cât se poate de real, iar Jian Feng a câștigat chiar și 120.000 de dolari în urma acestui proces.

Un bărbat din China a trecut printr-o experiență neașteptată. Jian Feng și-a dat soția în judecată și a acuzat-o că i-a făcut copii urâți. Bărbatul a povestit că fiica lui este foarte urâtă, atât de urâtă încât nici nu putea să o privească. Jian Feng a crezut că micuța nu este a lui.

„M-am casatorit cu ea din dragoste, dar imediat ce a nascut-o pe fiica noastra, am inceput sa avem probleme in cuplu. Fiica noastra era incredibil de urata si eram ingrozit de fiecare data cand ma uitam la ea”, a declarat bărbatul pentru Irish Times.

Ulterior, soția lui a mărturisit că și-a făcut mai multe intervenții estetice înainte de căsătorie. Femeia ar fi plătit 100.000 de euro pentru operațiile estetice pe care le-a făcut în Coreea de Sud. Jian Feng a acuzat-o de înșelătorie, iar judecătorii i-au dat câstig de cauză bărbatului, care s-a ales cu 120.000 de dolari.

FOTO:  Captură YouTube

Un bărbat și-a dat soția în judecată, după ce copiii s-au născut urâți. Cum arată micuțiiUn bărbat și-a dat soția în judecată, după ce copiii s-au născut urâți. Cum arată micuții

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă