Un influencer de 21 de ani a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul vine la câteva zile după ce a lins o toaletă

Publicat pe

Un influencer a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după ce în urmă cu câteva zile a lins un vas de toaletă. Tânărul de 21 de ani a acceptat provocarea „Coronavirus Challenge” și l-a costat.

Un influencer de 21 de ani a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul vine la câteva zile după ce a lins o toaletăUn influencer de 21 de ani a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul vine la câteva zile după ce a lins o toaletă

În plină pandemie de coronavirus, pe rețeaua de socializare TikTok circulă o provocare ce presupune postarea de filmulețe în care oamenii ling diverse lucruri, de la vase de toaletă pănă la produse din magazine.

De dragul distracției, mulți tineri își pun sănătatea în pericol și nu se gândesc deloc la consecințele devastatoare pe care astfel de gesturi le-ar putea avea nu doar asupra sănătății lor, ci și a celor din jur.

View this post on Instagram

I got diagnosed with Coronavirus 😥

A post shared by LARZ (@larz) on

Tânărul, cunoscut drept Larz pe rețelele de socializare, a postat pe Instagram un filmulet în care apare pe patul de spital, în Beverly Hills, anunțând că a fost diagnosticat cu noul coronavirus, notează digi24.ro.

„Am fost testat pozitiv pentru Coronavirus”, a spus tânărul din Statele Unite.

Până la acest moment, nu se știe clar dacă diagnosticul pozitiv are legătură cu faptul că a lins un vas de toaletă în urmă cu câteva zile.

Numărul îmbolnăvirilor în SUA a depășit 85.000, chiar peste China, înregistrându-se peste 1.300 de decese.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter