Un ochi plânge, unul râde! La 3 zile după înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a dansat la nuntă

Publicat pe
Un ochi plânge, unul râde! La 3 zile după înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a dansat la nuntăUn ochi plânge, unul râde! La 3 zile după înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a dansat la nuntă

După moartea neașteptată a lui Marcel Toader, lumea a așteptat reacții din partea fostei soției, Maria Constantin. Reacția nu a venit, dar a venit o nuntă în familia acesteia, la trei zile după înmormântarea omului de afaceri. Fratele Mariei Constantin a avut nuntă.

După decesul neașteptat al lui Marcel Toader, toată lumea a fost cu ochii pe Maria Constantin, ultima sa soție, așteptând o reacție. Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat cu scandal în 2017, la doi ani de la căsătorie, după ce omul de afaceri o suspecta pe artistă de infidelitate. La vremea respectivă, cei doi și-au aruncat vorbe grele prin intermediul emisiunilor tv.

Întâmplarea face că, așa cum se întâmplă adesea în viață, un ochi plânge, unul râde. La doar trei zile de la înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a avut nuntă mare în familie, fratele ei oficializându-și relația cu iubita. Cântăreața de muzică popoulară i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său pe pagina de Facebook: 'Cei mai frumoși miri…fratele și cumnata mea!
Casa de piatra dragii mei!!!
'.

Gestul neașteptat făcut de Maria Constantin în ziua înmormântării lui Marcel Toader

Cu o zi înainte de înmormântarea lui Marcel Toader, Maria Constantin a postat pe Instagram un mesaj pe care fanii l-au interpretat drept unul de adio pentru fostul ei soţ. „Of, inimioară!’ a scris Maria Constantin în dreptul unei fotografii cu ea zâmbind, îmbrăcată în costum popular. De fapt, Maria a lansat de curând o melodie care a ajuns la inimile fanilor, iar numele acesteia este „Of, inimioară’. Maria Constantin le-a mulțumit fanilor săi pentru aportul pe care l-au avut aceștia în clasarea melodiei pe locul întâi în topurile muzicale.

Conform Spynews, Maria Constantin ar fi trimis o coroană de flori la înmormântarea lui Marcel Toader, exprimându-și totodată regretul că nu a putut ajunge personal. Se pare că femeia a dorit să evite întâlnirea cu presa.

Foto: Facebook

Citește și:

Claudia Pătrăşcanu, susţinută de prieteni în scandalul cu Gabi Bădălău: Ai nimerit prost în acea familie, scapă cât mai poţi!'

Decizia pe care Brigitte Pastramă a luat-o după ce a pierdut sarcina: 'A făcut tot ce a putut'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter