Smiley vorbește cu sinceritate despre colegii lui de la Vocea României, dar și despre viitorul câștigător: "În momentul de față sunt..."

Publicat pe
Smiley vorbește cu sinceritate despre colegii lui de la Vocea României, dar și despre viitorul câștigător: "În momentul de față sunt..."Smiley vorbește cu sinceritate despre colegii lui de la Vocea României, dar și despre viitorul câștigător: "În momentul de față sunt..."

L-am întâlnit pe Smiley înainte de începerea unui nou sezon 'Vocea României', într-o perioadă foarte plină pentru el. Pe lângă oboseala acumulată, pe artist îl supăra o alergie. Cu toate acestea, l-am găsit la fel de vesel ca de obicei și poate mai sincer ca niciodată. Smiley a dat din casă și ne-a spus care sunt defectele cu care se luptă de o viață.

Smiley are o toamnă foarte plină, dar când nu este Smiley ocupat?! Pe lângă eforturile de a face față unei perioade încărcate, artistul se lupta cu o criză de strănut în momentul în care ne-am dus să îi luăm interviu. După ce i-a dat Andreea Esca un Claritin am reușit să stăm și de vorbă.

Smiley a plecat în noul sezon 'Vocea României' din poziție de forță, după ce concurentul său, Ioan Bogdan, a luat trofeul.

'În momentul de față sunt la egalitate cu Tudor, avem fiecare câte 3 titluri adjudecate, îl căutăm pe-al patrulea, dar să vedem…a mai venit și Brenciu, și el și-ar dori să ne egaleze, Irina își dorește și ea primul titlu. O să fie complicat anul ăsta', ne-a expus Smiley situația juraților de la 'Vocea României'.

Deși are foarte multe raelizări de care este mândru și pe care, firește, nu ezită să le treacă în revistă, Smiley a recunoscut că are și câteva defecte cu care se luptă de o viață. Unul dintre ele chiar neașteptat: lenea!

'Sunt un om foarte sensibil, câteodată sunt și emotiv…Mă lupt cu emoția, mă lupt cu timiditatea, toată viața am făcut-o. Sunt timid și, ai să râzi, și leneș. Când eram puștan eram leneș. În fiecare dimineață mă cert cu mine', a dezvăluit Smiley.

Foto: Instagram, PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter