Vă mai amintiți de Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă TV de acum 20 de ani? Locuiește în Italia, dar a revenit în București pentru un proiect de film

Publicat pe

Cândva Kitty Cepraga, frumoasa prezentatoare a televiziunilor muzicale românești, actualmente Kristina Cepraga, activă în producția cinematografică italiană, se întoarce acasă pentru un rol onorant. Acela de director artistul al unei noi manifestări cinematografice, Festivalul Internațional de Comedie București (Bucharest Best Comedy Film). 

Vă mai amintiți de Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă TV de acum 20 de ani? Locuiește în Italia, dar a revenit în București pentru un proiect de filmVă mai amintiți de Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă TV de acum 20 de ani? Locuiește în Italia, dar a revenit în București pentru un proiect de film

Strămutată de 15 ani în Italia, unde a jucat în mai multe producții cinematogragice și seriale de televiziune, fiica regizorului muzical al televiziunii publice Alexandra Cepraga, Kristina, acum în vârstă de 39 ani, se întoarce în orașul natal, București. Mai exact, în perioada 22-27 noiembrie a.c., pentru a se ocupa de competiția cinematografică de amploare Bucharest Best Comedy Film, menită să desemneze cea mai bună comedie a anului la nivel international, selectată din zece filme de comedie produse la nivel mondial. Kristina, care a ales să plece într-o perioadă în care se bucura de notorietate, a devenit o persoană extrem de discretă după ce s-a căsătorit în 2011 cu James Goodwin (împreună au o fetiță, Aurora May).

Kitty Cepraga este implicată în multe activități cinematografice

Fosta componentă a 'Școlii vedetelor', cel mai popular show de televiziune al anilor 90, Cristina Cepraga joacă, produce și regizează filme, și s-a întors și pe băncile școlii. 'Am reușit să am un master în marketing și management al evenimentelor culturale, ba chiar am organizat și câteva evenimente de artă cu Institutul Cultural Român de la Roma. În prezent studiez producția de film', ne spune artista. 'Evident, sunt onorată să fiu directorul artistic al festivalului, să organizez mese rotunde cu invitați importanți din Italia, pe care i-am invitat la București”.

Prima sa producție de film „Tamara Echelon” i-a adus multiple premii internaționale culminând cu cumpărarea drepturilor de către HBO Romania. Ultimul său proiect, „Destino”, un scurt metraj italian scris, regizat, produs și interpretat, i-a adus alte premii și selecții în festivaluri internaționale precum „Cea mai bună actriță” la Afrodite Shorts Roma, Terra di Sienna, Oaxaca film festival în Mexic, Taormina, Festival dei Castelli romani și pe lista scurta la David di Donatello. În prezent este implicată in proiecte umanitare socio-culturale, fiind parte din asociația „Bianco, Nero a Colori” ce promovează lupta pentru drepturile actorilor de etnii diferite în cinematografia italiană.

Selecția de filme a Bucharest Best Comedy Film Festival aduce producții internaționale din SUA, Anglia, Israel, Spania, Franța, Germania, Italia, Norvegia, Argentina, Singapore, Noua Zeelandă, și nu numai

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter