Valentina Pelinel, în vacanță cu Milan. Unde l-a dus pe băiețelul ei și al lui Cristi Borcea

Publicat pe

Cât timp Cristi Borcea se află la închisoare, Valentina Pelinel încearcă să fie și mamă și tată pentru cei trei copii. Vedeta și-a luat băiețelul și au mers împreună la mare, unde s-au distrat de minune. 

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au doar câteva luni și nu pot merge în parcul de distracții. Soția fostului acționar de la Dinamo a plecat pentru câteva zile în Neptun, alături de fiul ei cel mare, Milan. Cei doi s-au fotografiat într-un parc de distracții, iar băiatul este tare încântat de vacanța pe care o are alături de mama lui.

„Vacanță plăcută, dragilor', „Zâmbetul lui mami', „Sunteți minunați', „Sunteți frumoși, dar prințesele unde sunt?', „Dulceață de copil', „Ce băiat mare! Să vă aducă numai bucurii', „La așa o mamă, așa copil, frumoși amândoi! Arată-ne și prințesele!', „Ce frumos este! Fetițele când ni le arăți?', sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă de la fanii săi.

Deși are o situație financiară foarte bună, Valentina Pelinel nu a ales stațiunea de fițe, Mamaia, ci a preferat să meargă în Neptun, acolo unde a avut parte de o vacanță liniștită și a stat departe de agitația din Mamaia Nord.

Cristi Borcea a primit 5 ani de închisoare cu executare

La doar șapte luni după ce a fost eliberat, Cristi Borcea s-a întors în închisoare, după ce a fost a primit o pedeapsă de 5 ani cu executare. Decizia aparține magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție şi este definitivă. Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. În același dosar, Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Soțul Valentinei Pelinel este acuzat în acest dosar că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro, potrivit Libertatea.

FOTO: Instagram

Valentina Pelinel, în vacanță cu Milan. Unde l-a dus pe băiețelul ei și al lui Cristi BorceaValentina Pelinel, în vacanță cu Milan. Unde l-a dus pe băiețelul ei și al lui Cristi Borcea
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter