Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii este unul dureros. Iată detaliile!

Publicat pe
Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii este unul dureros. Iată detaliile!Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii este unul dureros. Iată detaliile!

Valentina Pelinel este acum o femeie care are tot ce își dorește: faimă, bani, trei copii și o poveste de dragoste cu controversatul Cristi Borcea. Bani a început să câștige încă din adolescență, când și-a început cariera de model la 15 ani. Provenind dintr-o familie săracă, celebra blondă a abandonat școala pentru a fi manechin, astfel că nu a dat niciodată BAC-ul.

Valentina Pelinel și-a început foarte devreme cariera de model, la 15 ani câștigând Top Model România. Ulterior, a avut norocul să prindă contracte în străinătate și astfel a avut ocazia să emigreze în America, unde a cunoscut succesul și a câștigat bani frumoși ca model până s-a reîntors în România.

Vedeta nu s-a ferit, însă, niciodată să recunoască că nu a terminat studiile și că sărăcia a împins-o să renunțe la școală. La 15 ani a trecut printr-o perioadă extrem de grea, când și-a pierdut tatăl și, împreună cu mama sa, au rămas într-o sărăcie lucie. În același ani a venit, însă, și norocul, sub forma carierei de model, grație căreia a început să câștige bani. Așa se face că vedeta a fost nevoită să renunțe la școală pentru a se putea întreține.

'Am fost un copil sărac, tatăl meu a murit când eu aveam o vârstă fragedă, aveam 15 ani. Câteva luni mai târziu, eu eram deja în toate ziarele și revistele deoarece câștigasem Top Model România. Am rĂmas cu mama într-o perioadă  foarte dificilă. Noi am mâncat ani la rând pâine cu unt, prăjită pe un reșou rupt. Zile la rând, și mămăligă. Dar nu-i nicio problemă pentru că asta m-a călit', declara în urmă cu câțiva ani Valentina Pelinel pentru videoblogulmireselor.ro.

De ce a renunțat Valentina Pelinel la școală în clasa a X-a

Anii au trecut, Valentina a emigrat în America unde a făcut bani frumoși din cariera de model și iată că de atunci nu a mai avut probleme financiare. Din contră, duce acum o viață lipsită de griji, alături de copiii pe care îi are cu Cristi Bocea, Milan (3 ani) și cele două fetițe gemene venite pe lume în luna martie a acestui an. Totuși, fostul manechin nu ascunde faptul că nu și-a finalizat studiile .

În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum', a mărturisit Valentina pentru evz.ro la un moment dat.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter