Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Iată că ziua cea mare a sosit, iar Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit religios. Cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu pentru totdeauna. Evenimentul a fost pus la punct până la ultimul detaliu, iar noi vă arătăm primele imagini de la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Totul arată fabulos.

Pe 12 septembrie, Valentina Pelinel devenea doamna Borcea, pentru că în acea zi specială de miercuri, cei doi au decis să facă cununia civilă, luând prin surprindere pe toată lumea.

La petrecere nu vor fi mai mult de 40 de invitați. Invitații sunt cazați la un hotel de cinci stele din Ungaria, iar fostul acționar de la Dinamo a fost cel care a plătit totul. Cununia religioasă va avea loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul”, din Budapesta și va fi oficiată de părintele David Pop, în limba română.

Evenimentul are loc într-un restaurant de lux din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel. Pentru închirierea acestui restaurant, care are o istorie de 100 de ani, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro.

Meniul de la petrecere costă 200 de euro, iar la restaurantul la care cei doi fac nunta a mâncat și Regina Elisabeta a Marii Britanii.

Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, iar Cristi Borcea va fi tată de fetițe. Emoțiile sunt puternice pentru cei doi și sunt foarte bucuroși că au reușit să se căsătorească și să întemeieze o familie frumoasă așa cum și-au dorit.

Printre primii invitați care s-au grăbit să ajungă la biserica unde va avea loc cununia s-au aflat chiar trei dintre cavalerii de onoare ai mirelui Cristi Borcea. Este vorba de Giovani Becali, Victor Pițurcă și Gigi Nețoiu. Marele absent de la nunta celor doi este chiar Gigi Becali.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntăValentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cum îşi petrec luna de miere Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Citește și: Cât au costat sandalele și accesoriile pe care Valentina Pelinel le-a purtat la cununie

FOTO: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter