Viața neștiută a celei mai de succes românce. Cum a ajuns Anastasia Soare milionară în dolari: "Când am ajuns în America a fost înspăimântător!"

Publicat pe

Singurul regret pe care l-a avut atunci când a plecat în America, în urmă cu 30 de ani, a fost că își lasă familia în România, fără să știe când o va revedea. Între timp, a ajuns în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA și, totodată, cea mai bogată româncă. Anastasia Soare crede că „magie este cuvântul care îi definește viața.

 

Care au fost împrejurările plecării tale în America, din urmă cu 30 de ani? A fost greu primul contact cu „Ţara tuturor posibilităţilor?

Când am ajuns în America, a fost înspăimântător şi foarte, foarte greu! Mi-am lăsat toată familia aici… Dar nu puteam să mă mai întorc în România. Dacă mi-ar cere cineva un sfat legat de o posibilă mutare în America, nu aş şti ce să răspund, pentru că, atunci când am plecat eu, nu era nimic aici. Nu aveam căldură, nu aveam lumină sau mâncare în alimentară, nu puteam ieşi din ţară… Condiţiile au fost foarte grele atunci când am plecat eu, iar singurul lucru frumos pe care l-am lăsat în urmă a fost familia. Acum este mult mai dificil să laşi totul şi să pleci. Pentru mine, contactul cu America a fost dramatic din toate punctele de vedere. În primul rând, pentru că eram singură şi străină, iar în al doilea rând, abundenţa de acolo a fost copleşitoare pentru mine. Am plecat dintr-un loc unde nu găseai nimic, erau goale alimentarele şi am ajuns acolo unde am găsit lucruri despre care nici nu ştiam că există, nici în vise nu văzusem aşa ceva. Şi, peste toate astea, faptul că nu vorbeam engleză a fost un impediment extrem de mare pentru mine. Mi-a fost foarte dificil să mă acomodez!

Coperta VIVA! noiembrie

Coperta VIVA! noiembrie

Ai făcut cursuri de limba engleză sau cum a fost?

Da, trei luni de zile, cât să pot înţelege limba, pentru că trebuia să încep să muncesc, însă adevăratele mele profesoare de engleză au fost clientele mele.

Ce-ai luat cu tine de acasă, atunci când ai plecat în America?

Oh, Doamne! Mi-am trimis înainte, cu vaporul, o ladă imensă, pentru care am plătit 2.500 de dolari la vremea aia, cu veselă şi multe lucruri de acasă. Din păcate, la cutremurul din 1994 s-a spart tot ce adusesem cu mine. Aşa a fost să fie, probabil. Trebuia să închid şi să uit trecutul, să încep viitorul.

Ce-ţi lipseşte cel mai mult de acasă?

Familia.

Citește și: Nadine, amintiri cutremurătoare de la orfelinat: „M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă!'

FOTO: Facebook

Viața neștiută a celei mai de succes românce. Cum a ajuns Anastasia Soare milionară în dolari: "Când am ajuns în America a fost înspăimântător!"Viața neștiută a celei mai de succes românce. Cum a ajuns Anastasia Soare milionară în dolari: "Când am ajuns în America a fost înspăimântător!"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter