Viața neștiută a fostei șefe DNA. Laura Codruța Kovesi are un trecut plin de surprize: și-a început cariera ca sportivă

Publicat pe
Viața neștiută a fostei șefe DNA. Laura Codruța Kovesi are un trecut plin de surprize: și-a început cariera ca sportivăViața neștiută a fostei șefe DNA. Laura Codruța Kovesi are un trecut plin de surprize: și-a început cariera ca sportivă

Laura Codruța Kovesi a câștigat votul pentru poziția de procuror șef european în Consiliul UE, realizare ce vine după o carieră fulminantă. Despre femeia din spatele realizărilor nu se știe mai nimic, însă aceasta are un trecut la care nu te-ai aștepta. Fosta șefă DNA a fost baschetbalistă, iar aceasta e doar una dintre surprize.

La 45 de ani, Laura Codruța Kovesi este pe cale să devină procuror șef european în Consiliul UE. Aceasta a câștigat votul după ce ambasadorii statelor membre UE au validat cu 17 voturi pentru' din 22 posibile candidatura fostei șefe DNA. Aceasta realziare vine după ce în 2006 a fost numită Procuror General al României pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, devenind astfel prima femeie și cel mai tânăr Procuror General din istoria României.

Trecutul neștiut al Laurei Kovesi

În acest context, este un fapt suprinzător că Laura Kovesi și-a început cariera ca sportivă. Aceasta a evoluat ca baschetbalistă la Club Sportiv Școlar Mediaș, după care a intrat în echipa națională de baschet feminin-cadete a României.

Și mai puține se știu despre viața amoroasă a fostei șefe DNA. După ce a divorțat de Eduard Kovesi, cu care a fost căsătorită din 2002 până în 2007, aceasta a ținut secretă viața personală, deși se vehiculează că ar avea o relație cu un ofițer SPP.

Invitată în emisiunea radio a Andreei Esca, Kovesi a vorbit despre amănunte personale. „Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doreșc copii, dacă se va întâmpla, foarte bine', a declarat Laura Codruța Kovesi, care în aceeași emisiune a precizat că este fan Tudor Chirilă.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter