Viața neștiută a lui Cosmin Tudoran. Incredibil ce facultate a făcut juratul Masterchef și ce relație apropiată are cu fiica lui de 11 ani

Publicat pe
Viața neștiută a lui Cosmin Tudoran. Incredibil ce facultate a făcut juratul Masterchef și ce relație apropiată are cu fiica lui de 11 aniViața neștiută a lui Cosmin Tudoran. Incredibil ce facultate a făcut juratul Masterchef și ce relație apropiată are cu fiica lui de 11 ani

Cosmin Tudoran a revenit în forță în televiziune toamna aceasta, ca jurat Masterchef. După câțiva ani buni în care a stat departe de lumina reflectoarelor, artistul devenit celebru prin Ca$$a Loco e din nou sub lupă. Am aflat lucruri mai puțin știute despre acesta, cum ar fi ce facultate a făcut și cum o pregătește pe fetița lui de 11 ani pentru pericolele societății.

Cosmin Tudoran este începând cu toamna aceasta unul din cei trei jurați 'Masterchef' (Pro Tv), provocare care vine după câțiva ani de pauză.

VIVA! de septembrie

VIVA! de septembrie

Vedeta ne-a povestit cu ce s-a ocupat în anii în care a lipsit de pe micul ecran și ne-a spus lucruri mai puțin știute despre el, cum ar fi ce facultate a urmat, căci nu vei ghici niciodată. Totodată, ne-a vorbit despre fiica lui de 11 ani, Andreea, cu care se înțelege de minune și pe care o ferește de expunere publică.

Cosmin, acum că revii în forță în showbiz, fă-ne un rezumat al preocupărilor din ultimii ani, cât nu ai fost pe micul ecran.

Pfuu, greu de spus așa repejor. Căci am făcut multe. M-am axat mai mult pe studiul vinului, prelucrând informații din mai multe poziții. Din cea de curios am alunecat spre domeniu din ce în ce mai serios, ajungând în poziția de ambasador al acestui aliment, jurat în concursuri internaționale, degustător autorizat, producător al unui serial și așa mai departe. M-am mai jucat cu muzica împreună cu Gabriel Maga, în proiectul Maga&Tudoran, și am călătorit foarte mult.

Artist, jurat, entertainer, blogger, expert în vinuri… Sunt curioasă ce facultate ai terminat.

Încă nu am terminat-o, mai am un an. USAMV București, Facultatea de Horticultură.

Ce mâncăruri gătești pentru fetița ta de 11 ani?

A fi tată nu e nici talent și nici vreo calitate. E o chestiune naturală și fiziologică, zic. A fi prieten cu copilul tău, da, ăsta e un talent, cred. Am învățat împreună să gătim, așa că uneori sunt eu servit de domnișoară. Îi ies de minune pastele, clătitele și ceva fripturi simple. Dar suntem fanii mediteraneenelor și ai unei supe vietnameze.

Cum o pregătești pe fetița ta pentru pericolele din jur, în lumina evenimentelor tragice din ultima perioadă?

Am expus-o selectiv informațiilor, am învățat-o ce înseamnă anumite lucruri, am deschis ușor subiectul sexualității. Trebuie să știe care sunt pericolele și să poată cerne. E greu, e stresant, dar sper totuși din toată inima că nu trăim într-o junglă. PS: theres an app for that, its called Find My Kid (există o aplicație pentru asta, se numește Găsește-mi copilul). (râde)

Foto: PR, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter