Victor Slav vorbește în premieră despre relația cu Bianca Drăgușanu, după divorț: cine o crește pe fiica lor, Sofia, și cum și-au împărțit responsabilitățile

Publicat pe

Că femeile suspină după el este o certitudine. Că a avut o viață sentimentală controversată, de asemenea. Că are o fetiță superbă nu mai pune nimeni la îndoială. Că este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz? Cu siguranță! Adorat de reprezentantele sexului frumos și invidiat de bărbați, Victor Slav tinde să pară bărbatul perfect. N-a făcut niciodată nicio greșeală, n-a fost prins pe picior greșit… Cu o mică excepție, recent, Victor aflându-se acum în plin proces cu Poliția Rutieră, subiect despre care refuză să discute… Însă, la toate celelalte întrebări ale noastre are câte un răspuns… extrem de interesant! Convingeți-vă!

Ți-ar plăcea ca fiica ta să practice dansul? Chiar, Sofia are inclinații artistice?

Da, mi-ar plăcea. Ea dansează, are niște mișcări speciale, specifice celor trei anișori ai ei. Mi-ar plăcea să meargă la dansuri, la balet. Astfel de activitate îi dezvoltă armonios corpul. Este prea devreme să vorbim despre înclinații artistice, dar îi place să danseze, să cânte, să deseneze. Cu siguranță o vom încuraja să își dezvolte pasiunile.

Știu că tu și Bianca aveți o relație foarte bună… Dar aveți și păreri contradictorii în ceea ce o privește pe fetiță?

Referitor la alegerile pe care le faceți pentru ea, la educația ei… Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu. Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea.

Cât de des o vezi pe Sofia și cum vă petreceți timpul împreună? Spune drept… Ce fel de tată ești? Se zice, în general, că fetele sunt mai apropiate de tați…

Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil.

Coperta VIVA! noiembrie 2019

Coperta VIVA! noiembrie 2019

Te-a făcut Sofia vreodată să plângi?

Da… Am avut un mic accident și am ajuns a doua zi la ea, iar ea visase ceva care avea legătură, cumva, cu acea întâmplare; nu exact cum s-a petrecut, dar mi-a spus că a visat că am căzut și m-am lovit la cap și că nu mai am voie să urc scările. Poate a fost doar o coincidență, dar m-a simțit și m-a emoționat până la lacrimi. Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică.

Ce greșeli ai făcut tu și nu ai vrea ca fiica ta să le facă niciodată?

În viață, toți suntem supuși greșelii, sunt etape în viața noastră, important este să înveți din acele greșeli. Și eu am greșelile mele, pe care le-am conștientizat și pe care le voi împărtăși Sofiei, la momentul potrivit. Încerc să o protejez cum pot mai bine și să o pregătesc pentru viață.

Nu pot să uit roast-ul Biancăi în care a spus că te va convoca la o discuție privind majorarea pensiei alimentare. S-a ținut de cuvânt?

Asta a fost o glumă, evident. Nu există astfel de discuții între noi. Ne dorim amândoi ce este mai bun și mai bine pentru Sofia. A fost foarte distractiv momentul acela, în platoul emisiunii. (râde) A fost o reîntâlnire plăcută, ne-am simțit bine, ca între prieteni

Că tot am vorbit despre relații… Remarcăm că ai o relație bună cu Bianca, fosta ta soție… Ai, de asemenea, o relație bună cu Anda Adam, fosta iubită. Și chiar și cu Bote, deși mulți v-au văzut rivali… Cum de reușești? Mai rar așa ceva în showbiz…

Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm. Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește.

FOTO: Facebook

Victor Slav vorbește în premieră despre relația cu Bianca Drăgușanu, după divorț: cine o crește pe fiica lor, Sofia, și cum și-au împărțit responsabilitățileVictor Slav vorbește în premieră despre relația cu Bianca Drăgușanu, după divorț: cine o crește pe fiica lor, Sofia, și cum și-au împărțit responsabilitățile

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă