Vinerea neagră! Cel mai trist scenariu s-a adeverit. Oasele găsite în curtea monstrului din Caracal îi aparțin Alexandrei Măceșanu

Publicat pe
Vinerea neagră! Cel mai trist scenariu s-a adeverit. Oasele găsite în curtea monstrului din Caracal îi aparțin Alexandrei MăceșanuVinerea neagră! Cel mai trist scenariu s-a adeverit. Oasele găsite în curtea monstrului din Caracal îi aparțin Alexandrei Măceșanu

Cea mai neagră ipoteză a devenit realitate! Surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală confirmă o ipoteză sumbră: fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei Măceșanu.

Alexandra Măceșanu nu mai este în viață! E verdictul pe care toată lumea spera să nu-l audă și care a topit întreaga țară. Dacă până acum câteva clipe, un întreg popor țipa de indignare, acum am amuțit cu toții. Din păcate, oasele găsite în curtea mostrului din Caracal îi aparțin fetiței de 15 ani care, deși răpită, bătută și violată, a găsit puterea să sune la 112 pentru a cere ajutor. Ajutor care a ajuns 19 ore mai târziu, când, după cum indică neagra realitate, fetița nu mai era în viață.

Testele ADN sunt clare: oasele din curtea criminalului sunt ale Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a anunțat pe Facebook moarte nepoatei sale, confirmand rezultatele sumbre ale testelor ADN.

'Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret', a anunțat Alexandru Cumpănașu.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter