Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis, după ce a pierdut alegerile. Ce mesaj i-a transmis

Publicat pe

Duminică, 24 noiembrie, românii și-au ales Președintele. Klaus Iohannis a câștigat detașat în fața candidatului PSD, Vioricăi Dăncilă. Candidatul a obținut încă un mandat de cinci ani ca Președinte al României.

După ce a aflat că a pierdut alegerile prezidențiale, luni, în jurul orei 01.00, Viorica Dăncilă a declarat că îl va suna pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru victorie. Fostul premier s-a ținut de cuvânt, iar Președintele României a confirmat acest lucru.

„Da, m-a sunat doamna Dăncilă ieri pe la prânz și am vorbit. M-a felicitat', a dezvăluit Klaus Iohannis, potrivit DC News.

Klaus Iohannis, primele declarații după victorie

'România a câștigat, România modernă, europeană, România normală a câștigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi, au mers într-un număr impresionant să voteze, iar acesta este cel mai important câștig al zilei și aici o mențiune specială pentru românii din diaspora care au mers în număr extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă, este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD. (…) Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate care să ducă România spre modernizare, europenizare și vă promit că voi fi un președinte total implicat pentru România.', a declarat Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis, după ce a pierdut alegerile. Ce mesaj i-a transmisViorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis, după ce a pierdut alegerile. Ce mesaj i-a transmis
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter