Viviana Sposub i-a spus "Te iubesc" lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Publicat pe

O ediție intensă la Ferma! Viviana Sposub a fost la un pas de eliminare, însă, până la urmă cel care a plecat a fost George Burcea, care s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate! Iată cum s-a petrecut totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lacrimi, durere, trăiri intense și decizii grele! Cam așa s-a caracterizat ultima ediție de la Ferma.

Ziua a început cu stângul pentru George Burcea de la Ferma. Actorul a rămas cu o dureri după accidentarea suferită în timpul duelului cu Paul Diaconescu. S-a confruntat cu dureri mari de atunci, iar de data aceasta a clacat: Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!'. S-a luat decizia de a se chema o ambulanță pentru un control amănunțit, iar rezultatele nu au fost deloc îmbucurătoare.

Citește și: Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie de ziua ei:„Suntem împreună din liceu și te iubesc azi și mai mult'

Viviana Sposub, duel cu eliminare cu Ana-Maria Ababei

Pe de altă parte, Viviana Sposub de la Ferma a trecut prin momente extrem de grele la rândul ei. Giulia Nahmany, ultima concurentă eliminată de la Ferma, a nominalizat-o pe Viviana Sposub pentru postul de fermier-șef. Majoritatea concurenților, cu câteva excepții, au nominalizat-o pe Ana-Maria Ababei, ca parte dintr-o strategie pentru ca, până la urmă, să-l elimine din concurs pe Gabi Toader.

Citește și: Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19!Dirijorul se află în stare gravă la spital

Viviana Sposub trebuia să piardă intenționat, pentru ca Ana-Maria să devină Fermier-șef, însă totul s-a schimbat când Mihaela Rădulescu a anunțat că este duel cu eliminare. Viviana Sposub a luptat pentru rămânerea în Fermă timp de 15 minute, cât a durat proba, însă a pierdut.

Viviana Sposub, declarație de dragoste pentru George Burcea

Când credea că totul este pierdut și trebuie să părăsească Ferma, Viviana Sposub i-a lăsat un mesaj video iubitului ei, care încă se afla la spital.

Citește și: Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express:„El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă'/ EXCLUSIV

Frumoasa prezentatoarea și-a pus sentimentele pe tavă și i-a spus lui George Burcea, pentru prima oară, că îl iubește: „Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!„, i-a spus Viviana iubitului ei, George Burcea.

George Burcea, nevoit să se retragă din cauza accidentării

Totul a luat o turnură neașteptată, însă. În momentul în care George Burcea a revenit de la analize, Mihaela Rădulescu i-a spus că sănătatea sa este în pericol și trei medici i-au recomandat repaosul. Astfel, prezentatoarea de la Ferma i-a pus pe cei doi să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă. George Burcea a avut ocazia să-i ofere Vivianei șansa de a rămâne în Ferma.

Citește și: Cum se simte Arnold Schwarzenegger, după ce a suferit o nouă operație la inimă.Clipe grele pentru actorul de 73 de ani

Decizia a fost luată în lacrimi, însă George Burcea nu a dorit să riște, dat fiind că este tatăl a doi copii.

Viviana Sposub i-a spus "Te iubesc" lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentareViviana Sposub i-a spus "Te iubesc" lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

George Burcea, despre Viviana Sposub: „Vreau să lupte”

Pentru că trei doctori mi-au recomandat asta și pentru că sănătatea mea este în pericol la o vârsta ca asta, am 32 de ani, am doi copii acasă de care trebuie să mă ocup, au nevoie să fiu acolo cu ei, am decis să mă retrag și să îi cedez cu drag locul Vivianei. Vreau să lupte nu pentru mine, ci pentru ea. Eu aș fi putut să merg trei zile în fermă și să mă cer afară din cauza durerilor', a spus George cu lacrimi în ochi.

Astfel, Viviana Sposub rămâne în continuare în Ferma, după ce George Burcea s-a retras și i-a cedat locul din cauza accidentării.

Sursa foto: Pro TV, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter