Până și Vulpița știe cum se poartă corect masca de protecție: "Știți că este recomandat să o purtați pe nas, nu sub bărbie?"

Publicat pe

Vulpița, care a contractat noul coronavirus, lansează un atac dur la adresa celor care nu poartă corespunzător mască de protecție. Iată ce le transmite Veronica Stegaru celor care nu respectă regulile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce a revenit din Blăgești, Vulpița a fost testată la Antena 1 pentru noul coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv, la fel și al soțului ei. Acum, a realizat gravitatea situației și le transmite tuturor un mesaj pentru a vedea că nu-i de glumă cu SARS-Cov-2.

Veronica le atrage atenție celor care nu poartă corect masca de protecție și îndeamnă la respectarea măsurilor impuse de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, mai ales după înmulțirea cazurilor din ultima perioadă, când se depășesc câte 1.000 de cazuri pe zi!

Citește și: Un fost concurent de la X Factor a fost arestat după ce a violat 9 femei. Abuzurile au fost filmate:„Este răul în persoană'

Vulpița: „Purtați mască pe nas, nu sub bărbie”

'Purtați mască, vă recomand! Voi de ce nu purtați mască pe gură și o purtați sub bărbie? Știți că este recomandat să purtați pe nas, nu sub bărbie, că poate și voi vă îmbolnăviți și poate ajungeți mai rău. Purtați masca pe nas, vă recomand eu', a fost mesajul tranșant al Vulpiței.

Citește și: Fratele lui Florin Salam, testat pozitiv pentru noul coronavirus!A fost transferat de urgență la „Matei Balș'

Veronica Stegaru a insistat chiar pe subiect și le-a repetat tuturor că masca trebuie să acopere nasul și gura.

'Purtați mască, nu sub bărbie. Trebuie să o purtăm pe nas. Întotdeauna să ne acoperim nasul, să mergem cu mască, nu să dăm masca sub bărbie. Asta ce mai este?', a mai spus Vulpița.

Citește și: Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud la 18 ani, pe coperta revistei Vogue.Kaya Gerber seamănă leit cu mama sa!

Până și Vulpița știe cum se poartă corect masca de protecție: "Știți că este recomandat să o purtați pe nas, nu sub bărbie?"Până și Vulpița știe cum se poartă corect masca de protecție: "Știți că este recomandat să o purtați pe nas, nu sub bărbie?"

Sursa foto: Instagram, Radu Rotaru

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter