What's Up a spus motivul pentru care a divorțat de Simina: ”Trei ani aștepți să ți se facă un copil și nu ți se face”

Publicat pe

După 9 ani de relație și 3 de căsătorie, What’s Up și Simina s-au despărțit. Motivul era neclar, însă într-un moment de tensiune, artistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care au ajuns să divorțeze.

Vestea că What’s Up și Simina au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au decis să se separe, iar adevăratul motiv a fost dezvăluit chiar de cântăreț. What’s Up a făcut un LIVE pe una dintre rețelele de socializare, unde a vorbit cu fanii lui. Artistul s-a enervat puțin și în acel moment de tensiune a spus lucrurilor pe lume. What’s Up și Simina au divorțat, pentru că aceasta nu a vrut să-i facă un copil artistului.

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după!', este declarația neașteptată pe care a făcut-o What’s Up.

După despărțire, artistul și-a găsit fericirea în brațele lui Alice Badea. Nu ar fi de mirare, dacă noua iubită a lui What’s Up ar rămâne însărcinată într-un timp foarte scurt, mai ales că acesta își dorește să fie tată.

Cine este noua iubită a lui What’s Up

Alice Badea are 33 de ani si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu Whats Up.
Apropiaţii cântăreţului au declarat pentru Click! că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând’.

Alice a recunoscut, la rândul său, că o cunoaşte de mult timp pe Simina.

FOTO: Facebook

What's Up a spus motivul pentru care a divorțat de Simina: 'Trei ani aștepți să ți se facă un copil și nu ți se face'What's Up a spus motivul pentru care a divorțat de Simina: 'Trei ani aștepți să ți se facă un copil și nu ți se face'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter