Xonia, primele declarații, după ce i s-a umflat fața. Arista este transfigurată: ”Este o problemă medicală”

Publicat pe

După ce a ajuns de nerecunoscut, Xonia a făcut primele declarații despre problema cu care se confruntă. Vedeta este transfigurată și încă nu știe motivul pentru care a ajuns în această situație îngrijorătoare.

Dacă la început se zvonea că Xonia a exagerat cu intervențiile estetice și că acesta ar fi motivul pentru care a ajuns de nerecunoscut, vedeta spulberă orice speculație și a recunoscut că are o problemă medicală. Artista s-a ales cu capul umflat, iar acest lucru este mai mult decât evident. Deși am putea crede că s-a îngrășat, silueta ei este una de indiviat, însă fața vedetei este foarte umflată.

Xonia a mărturisit că este vorba despre o problemă medicală și că încă nu se știe despre ce este vorba. Cântăreața a făcut analize și le-a trimis în străinătate, de unde așteaptă vești din partea medicilor. Vedeta a mai povestit că fața ei s-a umflat încet, încet și a ajuns să fie transfigurată.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus.', a declarat Xonia într-o emisiune TV.

Xonia are mai multe intervenții estetice

De-a lungul timpului, Xonia și-a făcut mai multe intervenții estetice. Vedeta s-a operat la nas, și-a mărit buzele, iar este mai mult decât evident că și-ar fi injectat și pomeții. 'Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea', declarat Xonia în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Xonia a ajuns de nerecunoscut. Intervențiile estetice au transformat-o radical: 'Mă simt foarte OK în pielea mea'

FOTO: Facebook

Xonia, primele declarații, după ce i s-a umflat fața. Arista este transfigurată: 'Este o problemă medicală'Xonia, primele declarații, după ce i s-a umflat fața. Arista este transfigurată: 'Este o problemă medicală'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter