Zanni, declarație de dragoste pentru Ana Porgras, la Survivor: "Nu e doar în sufletul meu, ci și în mintea mea". Reacția Faimoasei

Publicat pe

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ana Porgras și Zanni sunt foarte apropiați. Se cunoșteau înainte de a intra în competiție, iar apropierea dintre cei doi deja a stârnit o serie de controverse. Cu toate că au susținut că nu îi leagă nimic mai mult decât o simplă prietenie, artistul i-a făcut o nouă declarația fostei gimnaste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras și Zanni fac echipă bună! Se înțeleg foarte bine și până acum nu doar că nu s-a întrezărit nicio urmă de conflict între ei, ci a fost vorba mai mult despre scântei, în sensul pozitiv, desigur.

Zanni, declarație de dragoste pentru Ana Porgras, la Survivor: "Nu e doar în sufletul meu, ci și în mintea mea". Reacția FaimoaseiZanni, declarație de dragoste pentru Ana Porgras, la Survivor: "Nu e doar în sufletul meu, ci și în mintea mea". Reacția Faimoasei

Chimie între Ana Porgras și Zanni de la Survivor

Cei doi au o chimie evidentă, lucru pe care nu l-au negat. Totuși, nu ar fi vorba despre nicio legătură amoroasă cum mulți s-au gândit, ci doar despre o frumoasă prietenie.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu’, a declarat Ana Porgras.

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor.Jador i-a dat de gol!

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor:”Îmi este frică să nu…”

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:„Primul pas l-am făcut eu'. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Zanni, declarație care naște noi speculații pentru Ana Porgras

Gesturile lor, însă, mai ales sărutul pe frunte pe care Ana i l-a dat la începutul competiției au stârnit o serie de speculații. Mai mult, chiar și colegii lor s-au gândit că relația lor ar fi depășit granițele prieteniei. Jador chiar a subliniat la un moment dat că era convins că cei doi ar fi iubiți.

O nouă declarație a lui Zanni naște noi suspiciuni cu privire la natura relației lui cu Ana Porgras. Cei doi au făcut o echipă excelentă la ultimul joc, cel mai amuzant al săptâmânii. Au adus victoria Faimoșilor și pe această cale câte o felie de cheesecake pentru fiecare membru al echipei roșii.

Zanni: „Pe lângă sufletul meu, e în mintea mea'

Zanni a avut de desenat anumite cuvinte date, pe care Ana Porgras trebuia să le ghicească. Într-un minut și jumătate, ea a ghicit cinci cuvinte, uneori înainte ca Zanni să termine schița. Chiar și prezentatorul Daniel Pavel a observat o telepatie între cei doi.

Au demonstrat încă o dată conexiunea pe care o au, ceea ce l-a făcut pe artist să-i facă o adevărată declarație fostei gimnaste.

„Nu mă așteptam, am subestimat-o pe Ana, în urma unor momente din camp și de la traseu. Dar acum mi-a demonstrat că e în mintea mea mereu. Pe lângă sufletul meu, e în mintea mea.

Nu am desenat eu mai mult decât a înțeles ea, a înțeles ea mai mult decât am desenat eu”, a spus Zanni.

Reacția Anei Porgras după declarația lui Zanni

Anna a început să râdă când a auzit vorbele colegului ei, însă a fost rezervată în declarații.

„Mulțumesc frumos, Zanni, ești un scump.”, i-a spus Ana Porgras.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter