Zizik se retrage din televiziune. Asistenta TV va deveni mamă în curând

Publicat pe

Zizik, asistenta TV de la Star Matinal, se retrage din televiziune. După ce a fost alături de Natalia Mateuț și Mircea Eremia, blondina încheie acest capitol din viața ei. Astăzi a fost ultima zi pentru Zizik la Antena Stars.

În doar câteva luni, Zizik va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta așteaptă cu mare nerăbdare, dar și multe emoții ziua în care își va strânge la piept bebelușul. Viitorea mămică a luat decizia de a se retrage din televiziune, pentru a sta liniștită pe parcursul sarcinii.

Despărțirea a fost una foarte emoționantă, iar Natalia Mateuț a început să lăcrimeze. „Natalia, te rog, nu plânge! Mă faci şi pe mine să plâng, ştii că sunt sensibilă, mai ales acum că sunt însărcinată”, a spus Zizik.

Zizik a fost înlocuită la Star Matinal

Pentru că viitoarea mămică a decis să se retragă din televiziune, în locul ei a venit o altă asistentă. Ana este noua asistentă TV de la Star Matinal și o puteți vedea în fiecare zi, de la ora 9.00, la Star Matinal, pe Antena Stars.

FOTO: Facebook, Instagram

Zizik se retrage din televiziune. Asistenta TV va deveni mamă în curândZizik se retrage din televiziune. Asistenta TV va deveni mamă în curând
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter