Ce rochie de la Oscar 2017 ți se potrivește în funcție de zodie

Publicat pe

Nicole Kidman sau Emma Stone au avut printre cele mai frumoase rochii de la Oscar 2017, culorile în nuanțe de nude fiind cele preferate de majoritatea celebrităților. De aceea, îți prezentăm care dintre rochiile de la Oscaruri din acest an ți se potrivește în funcție de zodie.

Că sunt tochiile în nuanțe pastelate, cele mai provocatoare cum a ales Sofia Vergara, sau cele în nunațe puternice de albastru sau roșu, așa cum a purtat Chanel Imen sau Viola Davis, toate au arătat extraordinar atât pe covorul roșu de la premiile Oscar, cât și la Vanity Fair Oscar Party.

De aceea, croiala, culoarea, dar și materialul sunt aspecte importante atunci când îți alegi ținuta de seară în funcție de zodie. Pentru asta, iată care dintre rochiile de la Oscar 2017 sunt potrivite semnului tău zodiacal!

Ce rochie de la Oscar 2017 ți se potrivește în funcție de zodieCe rochie de la Oscar 2017 ți se potrivește în funcție de zodie

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2017 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter