Horoscop 1 februarie 2021. Ce zodii au noroc în dragoste astăzi și cine câștigă bani

Publicat pe

Horoscop 1 februarie 2021. În prima zi a lunii dragostei, unele zodii vor începe cu dreptul în aventura lui Cupidon din acest an și vor sta bine la capitolul amor, iar cei care nu prea au noroc în dragoste în februarie câștigă bani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 februarie 2021 – BERBEC

Nu încercaţi să vă propuneţi ceva imposibil pentru că aţi putea fi foarte dezamăgiţi atunci când nu veţi reuşi. Totuşi, astăzi veţi găsi răspunsurile la toate întrebările pe care le aveţi şi astfel veţi ajunge la succes, iar banii nu vor întârzia să apară. Aveți toți ochii ațintiți asupra dumeavoastră și riscați să iscați noi conflicte. Concetrați-vă mai mult pe viitor și familie și ignorați răutățile din jur.

Horoscop 1 februarie 2021 – TAUR

Fie că sunteţi liberi sau nu, astăzi trebuie să mergeţi undeva în natură, şi nu vorbim de un parc în oraş, ci de o excursie într-o pădure sau pe malul unui lac. Astfel, vă încărcați bateriile, vă curățați de energiile negative pe care le resimțiți de-o vreme și aveți chiar șansa să întâlniți oameni noi, care ar putea rămâne în viața voastră pe termen lung. Cupidon veghează astăzi asupra voastră!

Horoscop 1 februarie 2021 – GEMENI

Banii au fost mereu o problemă pentru nativii Gemeni. De data aceasta norocul nu vă mai ocolește. Poate că nu veți avea parte de o victorie la loto sau de o moștenire surpriză lăsată de rude, dar ceva pentru care ați muncit din greu în ultima perioadă dă roade, potrivit stirilekanald.ro. Totuşi, anumite persoane sau lucruri vă pot da planurile peste cap, aşa că fiţi atenţi la atitudine. S-ar putea să stricaţi o relaţie la care țineți mult!

Horoscop 1 februarie 2021 – RAC

Energia și buna dispoziție apar de la prima oră a zilei. Vă doriți ca măcar astăzi să scăpați de rutină și să evadați în natură. O plimbare prin parc, o vizită la Zoo sau o escapadă la munte sunt exact lucurile de care aveți nevoie. Sunați un prieten și vedeți dacă și el are nevoie de o pauză. Se anunță o zi liniștită pe plan spiritual, iar asta nu va face decât să vă deconecteze de la probleme.

Citește și:

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Horoscop 1 februarie 2021 – LEU

De necrezut, însă, astăzi voi sunteţi acei prieteni pe umărul cărora vin ceilalţi să plângă sau să se sprijine. Fiţi mândri de voi, din când în când trebuie să jucați și acest rol și să fiți un suport pentru ceilalți. În dragoste întâlniți piedici, parcă nimic nu merge cum trebuie, partenerul nu vă înțelege și apare sămânță de scandal din orice. Păstrați-vă calmul și nu faceți din țânțar armăsar.

Horoscop 1 februarie 2021 – FECIOARĂ

Nativii Fecioară se confruntă astăzi cu probleme serioase în relația amoroasă. Aventurile din trecut își fac apariția din senin și nu știți cum să gestionați situația. Partenerul va avea nevoie de explicații serioase și motive bine întemeiate pentru care ați decis să vă lăsați purtat de val și să ascundeți adevărul atâta timp. Este momentul să vă gândiţi bine ce trebuie să schimbaţi pentru a vă adapta mai bine la noua situaţie, astfel încât să nu mai simţiţi stresul sau responsabilitatea celorlalţi.

Horoscop 1 februarie 2021 – BALANȚĂ

Nu mai puneți răul înainte și lăsați pesimismul pentru că nu există problemă fără rezolvare și nici dracul nu este atât de negru. Un pic de optimism poate face minuni, iar dacă se întâmplă să pierdeți niste bani astăzi gândiți-vă dacă nu cumva v-ați bucurat, în trecut, de foloase necuvenite. Măcar stați bine cu dragostea, iar partenerul vă susține în toate.

Horoscop 1 februarie 2021 – SCORPION

O propunere de afacere inedită sau o promovare la locul de muncă vă vor face ziua mai bună. În sfârșit, norocul nu vă mai ocoleşte. Cugetaţi bine înainte să luaţi o decizie pentru că asta ar putea să vă schimbe radical viața. Și nu uitați care vă sunt scopurile în viață și cât de departe vreți să ajungeți. Îndrăzniţi să mergeţi la o întâlnire cu o persoană, chiar dacă nu este pentru prima dată, iar prima dată când v-aţi întâlnit lucrurile nu au mers chiar aşa cum vă aşteptaţi.

Horoscop 1 februarie 2021 – SĂGETĂTOR

Vă simțiți epuizați și chiar dacă această stare se datorează stresului de la muncă sau pentru că întâmpinați probleme de sănătate, trebuie neapărat să vă faceți timp pentru o vizită la medic. Regimul alimentar poate că nu este întocmai unul potrivit cu stilul de viață pe care îl aveți, iar sfaturile unui specialist vă ajută să vă reveniți la normal.

Poate aveți nevoie de vitamine care să vă pună pe picioare, poate un tratament care să vă ajute să dormiți mai bine, cert este că trebuie să cereți ajutor. Amintiţi-vă să rezolvaţi câte o problemă pe rând pentru că riscaţi să ajungeţi fix acolo de unde aţi plecat dacă încercaţi să le faceţi pe toate odată.

Horoscop 1 februarie 2021 – CAPRICORN

Dacă sunteți singur și nu mai aveți speranțe că cineva va apărea în viața voastră, ei bine, acesta poate fi un prilej excelent să vă găsiți jumătatea. Astrele v-au pregătit numai surprize pentru perioada următoare și nu subestimați niciodată puterea lui Cupidon, mai cu seamă în această lună a dragostei. Trebuie doar să deschideți ochii și să vă doriți și voi să se întâmple minunea pentru că, nu-i așa, Cupidon vă dă, dar nu vă bagă și-n traistă!

Horoscop 1 februarie 2021 – VĂRSĂTOR

Dorul de o persoană dragă, lipsa afecțiunii și starea confuză cu care vă confrutați de la un timp pun stăpânire pe suflet. Fiți sinceri și spuneți ceea ce simțiți cu adevărat. Doar așa vă veți putea elibera de povara pe care o aveți pe suflet de mult timp. Uneori, aveţi anumite principii sau atitudini care vă pot limita din cauza că vă raportaţi foarte mult la ceea ce alţi cred despre voi. Acest lucru este total fals şi nu vă ajută în niciun moment, potrivit Antena3.ro.

Horoscop 1 februarie 2021 – PEȘTI

Un partener de afaceri este exact ceea ce aveți nevoie. Chiar dacă familia vă susține necondiționat, munca de unul singur nu este la fel de productivă ca cea în doi. Găsiți persoana potrivită și nu renunțați la ceea ce vă face fericit și împlinit. În ultima perioadă aţi fost foarte stresaţi şi agitaţi, în special din cauza locului de muncă, acolo unde sunteţi atât de dedicaţi. Este momentul să vă gândiţi şi la voi, mai ales atunci când ajungeţi acasă.

Relaxați-vă mai mult, acordați-vă timp, lăsați problemele de la serviciu la serviciu și trăiți mai mult pentru voi!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter