Horoscop 1 ianuarie 2023. Scorpionii încep noul an cu vești bune

Publicat pe

Horoscop 1 ianuarie 2023. Astrologii anunță că nativii scorpioni încep noul an cu vești bune, însă asta nu este tot. Fiecare nativ din zodiac trece printr-o serie de schimbări, întâmplări sau sentimente chiar în prima zi din an. Totuși, azi lucrurile merg bine pentru majoritatea zodiilor, astfel că nimeni nu trebuie să își facă griji în vreun fel. Iată ce au pregătit astrele pentru Anul Nou!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul an vine cu vești bune în ceea ce ține de zodiac. Trecutul tumultuos, neplăcerile și momentele nefericite din anul 2022 trebuie să fie date uitării începând de azi. 1 ianuarie 2023 este prilejul pentru un nou început, în care trebuie să te axezi pe forța binelului și idealurile pe care vrei să le realizezi anul ăsta. Totuși, iată ce îți rezerva prima zi din anul 2023!

Horoscop 1 ianuarie 2023. Berbec

Ziua de 1 ianuarie este una productivă pentru nativii Berbeci. Îți pui ordine în gânduri, meditezi asupra planurilor și îți pui pe foaie dorințele de anul acesta. Este un prilej bun pentru o retrospectivă a anului ce a trecut și un set de noi idealuri.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Taur

Zilele trecute ai făcut cam multe excese, astfel că acum te resimți. Azi este ziua în care nu ai chef de prea multă lume în jurul tău și vrei doar să te relaxezi și să profiți de zilele libere pe care le mai ai. Totuși nu uita proverbul care zice că așa cum ești în prima zi a anului, ești tot anul.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Anca Serea a rămas fără bonă:”Este o zi grea pentru noi…”

Citește și: Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Horoscop 1 ianuarie 2023. Gemeni

Gemenii încep Noul An cu forțe proaspete și zâmbetul pe buze. Nimeni și nimic nu a reușit să îți strice starea de spirit, așa că totul se îndreaptă spre bine. Ești optimist și privești către 2023 cu încredere și planuri mari.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Rac

Trebuie să ai mai multă grijă de tine. Pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă și-au pus amprenta asupra ta. Te simți obosit, epuizat și parcă orele de somn sunt degaba. Este timpul poate pentru câteva zile doar alături de cei dragi sau chiar o mică excapadă.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Leu

Pe plan financiar o duci bine azi, chiar la început de an, însă mai prost cu dragostea. Persoana iubită se simte singură, iar lipsa ta de afecțiune vă poate afecta relația. Încearcă să începi anul 2023 cu mai multă iubire și empatie față de apropiați.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Fecioară

Anul 2023 se anunță a fi anul tău. Încă din prima zi, tu ești optimist și cu zâmbetul pe buze. Astrele s-au aliniat pentru tine și prevăd un an bogat și fericit din tote punctele de vedere, așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Balanță

Zilele libere nu au fost suficiente pentru tine. Ai muncit de dimineața și până seara ca un mic roboțel, iar acum te resimți. Ai nevoie de o pauză, însă șeful tău nu spune același lucru. Ai grijă la starea de sănătate și las-o mai ușor cu agitația și stresul.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Scorpion

Scorpionii încep anul 2023 mai bine ca oricine. Euforici, cu zâmbetul pe buze și plini de optimism, sunt gata să ia tot ceea e mai bun de la Noul An. Îi așteaptă multă muncă în lunile următoare, însă știu că rezultatul o să fie unul grandios. Azi primesc o veste ce le schimbă planurile în bine!

Horoscop 1 ianuarie 2023. Săgetător

Pentru Săgetători sărbătorile de iarnă nu au fost atât de vesele. Din nefericire, cei dragi nu au fost toți la masa bogată de Crăciun și de Revelion, însă azi se anunță o mare surpriză pentru acești nativi.

Horoscop 1 ianuarie 2023. Capricorn

Capricorni încep anul 2023 cu pastilele lângă ei. Excesele de Sărbători și-au spus cuvântul după numeroasele preparate culinare, astfel că problemele de sănătate și-au făcut apariția. Nu îți face griji însă fiindcă nu e nimic grav.

Horoscop 1 ianuarie. Vărsător

Vărsătorii au petrecut Sărbătorile de iarnă mai mult singuri. Zâmbetul parcă nici nu a existat pentru ei, la fel și Crăciunul. Totuși, cineva drag te caută azi și există șanșa unei împăcări.

Horoscop 1 ianuarie. Pești

Pești sunt foarte distrați astăzi. Revelionul continuă pentru ei și pe 1 ianuarie, așa că deliciile culinare și băutura sunt nelipsite de pe masă. Totuși, nu trebuie să faceți excese privind alimentele, ci doar distracția și voia bună.

Sursă foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter