Horoscop 13 mai 2022. Zi cu ghinion pentru trei zodii

Publicat pe

Horoscop 13 mai 2022. Chiar dacă nu trebuie să ne lăsăm conduși de superstiții, ziua de vineri, 13, chiar va fi una cu ghinion pentru câteva zodii. Astrele le vor oferi însă tuturor nativilor și momente de relaxare, înainte de weekend, așadar nu sunt mari motive de îngrijorare pe termen lung.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 mai 2022. Berbec

Deși astrele îți cam bagă bețe-n roate azi și va trebui să depui un efort dublu pentru a rezolva toate sarcinile profesionale, energia și optimismul nu te vor părăsi nicio clipă. Mai mult, planul sentimental este bine aspectat și nu este exclus ca în viața ta să apară o persoană interesantă.

Horoscop 13 mai 2022. Taur

Ai foarte mult de lucru azi, dar gândul la weekend te face să muncești în viteză. Atenție însă la neatenție, mai ales dacă lucrezi cu banii! Și acasă apar unele probleme, din cauza unor neînțelegeri cu un membru mai în vârstă al familiei. Va trebui să dai dovadă de diplomație, dar și de mai multă înțelegere.

Horoscop 13 mai 2022. Gemeni

Ziua de 13 nu-ți este favorabilă, așadar azi trebuie să nu inițiezi nicio acțiune care ți-ar putea afecta viitorul – fie că este vorba de o schimbare de job, fie de relația amoroasă. Tinzi să te victimizezi, și asta nu te va ajuta să vezi lucrurile clar. Mai mult, nu face tranzacții financiare, poți pierde bani!

Citește și: 3 zodii care nu își pot uita prima iubire.Vor rămâne devotate toată viața

Citește și: 6 zodii care sunt predispuse să divorțeze.Nimic nu le va schimba decizia

Citește și: 5 zodii care nu se gândesc la divorț după ce s-au căsătorit

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscop 13 mai 2022. Rac

Nu-ți merge deloc rău pe plan profesional, însă nu te mulțumește deloc viața ta în ansamblu… Azi vei fi mai tristă ca de obicei și, mai mult, vei înțelege greșit bunele intenții ale unui apropiat. Iar de-aici și până la o ceartă în toată regula e doar un pas. Planul material, în schimb, e bine aspectat.

Horoscop 13 mai 2022. Leu

Vei avea parte de o zi destul de tensionată și pe plan profesional, și personal, în concluzie azi ar fi bine să-ți economisești energia și să te ferești să intri în conflicte cu cei din jur. Relația cu partenerul nu e nici ea bine aspectată, așa că nu intra în discuții – 13 e o zi cu ghinion pentru tine!

Horoscop 13 mai 2022. Fecioară

Nici cu tine nu vor fi prea blânde astrele și le vei simți forța negativă încă de la primele ore. Apar certuri din motive profesionale… pe care le vei duce acasă, unde vei reuși să-ți agasezi și partenerul de viață. Abia spre seară se vor liniști apele, când vei primi o veste bună cu privire la niște bani.

Horoscop 13 mai 2022. Balanță

Ai o mulțime de probleme, însă azi îți vei lua inima-n dinți și vei cere ajutor. Vei fi surprinsă să vezi câtă lume te iubește, dar și că unii pe care îi credeai prieteni îți vor întoarce spatele. A venit momentul să pui capăt unor relații toxice, care îți consumă timpul și energia de prea multă vreme!

Horoscop 13 mai 2022. Scorpion

Azi te supără toată lumea sau, cel puțin, așa ai impresia și nu te vei lăsa până nu-i vei pune la punct pe toți cei din jur. Încearcă să nu întinzi coarda prea mult, fiindcă s-ar putea să dezamăgești pe cineva foarte important pentru viitorul tău profesional… În schimb, azi ai noroc din plin la bani.

Horoscop 13 mai 2022. Săgetător

Îți dorești să faci o schimbare pe plan profesional, însă indecizia, potențată de teama de schimbare, te-ar putea face azi să pierzi o oportunitate cu care nu te vei întâlni curând. La fel de nehotărâtă ești și pe plan sentimental, dar ar fi bine să nu renunți la o relație stabilă pentru una iluzorie.

Horoscop 13 mai 2022. Capricorn

Nu ai cea mai bună zi la serviciu, însă, în schimb, astrele te vor surprinde pe plan sentimental. Dacă te afli într-o relație de cuplu, ori primești inelul, ori luați decizia să vă măriți familia. Iar dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, nu este exclus ca, tocmai într-o zi de 13, să-ți găsești alesul…

Horoscop 13 mai 2022. Vărsător

Îți merge bine pe toate planurile azi… cu excepția sănătății, pe care ai ignorat-o mult prea mult. Nu lăsa afecțiunile să se acutizeze și nu te mai trata pe internet, mergi la doctor! Boala nu dispare dacă te faci că nu există! În schimb, ai parte de satisfacții financiare, dar și profesionale.

Horoscop 13 mai 2022. Pești

Te vei trezi zâmbind azi, anticipând, fără să știi, finalul zilei… La job vei reuși, în sfârșit, să duci la bun sfârșit proiectele restante, iar acasă vei rezolva niște situații care, până de curând, păreau fără ieșire. Vestea cea mai bună vine abia spre seară – în viața ta va apărea (sau va reveni) cineva de care te vei îndrăgosti.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter