Horoscop 14 martie 2023. Noroc în dragoste pentru două zodii

Publicat pe

Horoscop 14 martie 2023. Astăzi, astrele îi vor favoriza pe majoritatea nativilor, iar unii chiar au șanse să-și găsească sufletul-pereche. Și latura financiară este bine aspectată, însă anumiți nativi pot avea probleme de sănătate, din cauza unor afecțiuni netratate la timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 martie 2023. Berbec

O zi bună pe plan profesional pentru tine – ai idei, te descurci cu rapiditate, iar superiorii îți vor aprecia prezența de spirit. Îți merge bine și acasă, așa că vei reuși să rezolvi problemele domestice cât ai clipi. Spre seară, partenerul de viață te va surprinde în mod plăcut.

Horoscop 14 martie 2023. Taur

Sunt toate șansele ca azi să primești vești bune de la superiori, așa că nu este exclus să-ți crească salariul. Nu te aventura să cheltuiești surplusul de bani înainte de a-i primi! Viața de cuplu nu e la fel de bună, iar asta din cauza unor discuții care nu s-au încheiat bine. Gelozia riscă să-ți strice viața!

Horoscop 14 martie 2023. Gemeni

Nu ai cea mai bună zi la job, însă vei uita rapid de toate neplăcerile. Azi, astrele te favorizează pe plan amoros și, dacă nu ți-ai găsit încă sufletul-pereche, ai toate șansele să dai lovitura. Cineva de care îți place de multă vreme își va face, în sfârșit, curaj să te abordeze.

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Horoscop martie 2022.Zodiile care stau bine cu banii

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 14 martie 2023. Rac

Simți că te-ai plafonat la actualul loc de muncă, iar azi vei ajunge la concluzia că a venit momentul să faci o schimbare de proporții. Oricât te-ar deranja situația actuală însă, nu-ți da demisia înainte de a avea o alternativă viabilă! Spre seară, vei primi de la partenerul tău o veste care te va face să uiți de toate.

Horoscop 14 martie 2023. Leu

Vei trece cu greu peste ziua de azi, la job, pentru că problemele de sănătate nu-ți dau pace. Nu este exclus să fi contractat o viroză, așadar, dacă faci febră, încearcă să nu te tratezi din auzite, sună medicul de familie! În compensație însă, astrele te favorizează pe plan financiar, chiar dacă nu te aștepți la un câștig.

Horoscop 14 martie 2023. Fecioară

O greșeală pe care nu ai corectat-o la timp îți va crea probleme în cascadă, însă, în cele din urmă, ajutorul unui coleg se va dovedi salvator. E posibil să începi să îl vezi cu alți ochi de acum înainte, iar între voi s-ar putea dezvolta o idilă. Dacă ai deja un partener, o să apară curând probleme în relația de cuplu…

Horoscop 14 martie 2023. Balanță

Oboseala încă își spune cuvântul și te gândești tot mai serios la un concediu… Din păcate, nu vei reuși să te dezlipești de task-urile de la muncă, iar șefii își vor spori pretențiile. Vestea bună e că s-ar putea să primești un bonus la salariu sau o funcție mai mare. Viața de cuplu este și ea satisfăcătoare.

Horoscop 14 martie 2023. Scorpion

Vei avea parte de o zi neobișnuită azi, parcă toate se vor aduna pe capul tău. Paradoxal, încolțită de griji, vei reuși să rezolvi problemele cu brio și, mai mult, să găsești soluții și pentru alții. Asta, pe plan profesional, fiindcă pe plan personal nu vei reuși încă. Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul!

Horoscop 14 martie 2023. Săgetător

Nu ai chef de muncă azi, asta poate și deoarece îți bate primăvara la geam și… love is in the air. O să ai parte de o întâlnire neașteptată, care s-ar putea să-ți schimbe viața. Și dacă ai deja o relație de cuplu e posibil ca cineva să dea totul peste cap. Oricea-i face, de dragoste nu te vei putea feri!

Horoscop 14 martie 2023. Vărsător

Azi nu te poți concentra deloc la job, asta poate și din cauza problemelor de sănătate care te necăjesc de ceva vreme. Dacă ai tensiune și puls mărit, nu neglija aceste aspecte, mai ales dacă nu iei tratement. Din fericire, viața de cuplu merge bine, la fel și cea de familie, iar asta îți creează o stare de confort.

Horoscop 14 martie 2023. Capricorn

Dacă ai făcut niște promisiuni, cu ceva vreme în urmă, acum a venit momentul să te ții de cuvânt, chiar dacă nu credeai că-ți va cere cineva vreun favor. Din acest motiv, pot apărea tensiuni în cuplu și nu e exclus să te cerți cu partenerul. În compensație, azi vei avea noroc la bani, așa că profită de asta!

Horoscop 14 martie 2023. Pești

Ai parte de o zi bună pe toate planurile, așa că vei reuși să-ți rezolvi toate sarcinile rămase restante. Spre seară, te vei relaxa din plin alături de prieteni, în oraș. Cu această ocazie, nu este exclus să cunoști pe cineva care avea un impact uriaș asupra viitorului tău profesional.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă