Horoscop 15 noiembrie 2021. O zodie va fi profund dezamăgită

Publicat pe

Horoscop 15 noiembrie 2021. Se anunță o zi a schimbărilor pentru majoritatea zodiilor, atât pe plan profesional, cât și personal. Una dintre ele va suferi o mare dezamăgire din partea unor persoane la care nu s-au așteptat niciodată. Se vor întrista pe moment, însă ulteiror vor realiza că e timpul să-și facă noi prieteni. Iată cum stau zodiile pe 15 noiembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 noiembrie 2021. Berbec

Berbecii nu vor începe săptămâna chiar cu dreptul. Weekend-ul a fost destul de încărcat pentru ei, astfel că nu au avut timp suficient să-și pună ordine în gânduri. Poartă un soi de conflict interior și devin ușor melancolici. Deși nu obișnuiesc să se deschidă în fața celorlalți, ar face bine să vorbească, pentru că astfel vor ieși mai ușor din stările neplăcute.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Taur

Nici pentru Tauri nu se anunță a fi cea mai bună săptămână, cel puțin primele zile. Primesc o serie de vești neașteptate, ce le tulbură foarte mult gândurile. Ar trebui să fie mai încrezători în forțele proprii și să asculte de ceilalți doar dacă observă că primesc sfaturi cu adevărat constructive. Cu puțin optimism, ar putea să treacă mai ușor peste situațiile urâte.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Gemeni

Gemenii se simt de parcă cineva le pune bețe în roate. Au impresia că indiferent de eforturile pe care le fac, acestea sunt în zadar. În loc să-și facă așteptări mult prea mari, ar trebui să se bucure mai mult de pași mici, dar siguri. Cu puțină determinare vor reuși să „mute și munții din loc'. Trebuie doar să nu se lase descurajați.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Rac

În ultima vreme, nativii acestei zodii au simțit că nu se mai regăsesc cum o făceau înainte. Se simt nesiguri și nu știu cum să acționeze în viitor. Ar trebui să nu mai fie atât de critici cu ei și să se privească în oglindă. Vor vedea că sunt niște firi puternice și își vor da seama că e vorba doar despre o perioadă mai puțin benefică. Se anunță schimbări în bine la jumătatea săptămânii.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Leu

Leii vor trece printr-o mulțime de schimbări. Fie că vorbim despre planul profesional sau despre partea sentimentală, ei vor avea parte de surprize pe bandă rulantă. Unele dintre ele pot să fie însă și neplăcute. Norocul lor este că sunt firi foarte puternice și se descurcă cu brio în fața situațiilor delicate. Se vor încuraja singuri și vor vedea, într-un final, luminița de la capătul tunelului.

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 15 noiembrie 2021. Fecioară

De regulă, nativii acestei zodii sunt firi autoritare. Fecioarele adoră să dețină controlul, iar ceilalți să acționeze conform indicațiilor lor. Cineva le va face însă să realizeze că lumea nu se învârte chiar în jurul lor, mai ales în anumite situații. Deși inițial nu le va conveni, vor realiza că ceilalți au dreptate.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Balanță

Balanțele vor fi mai introvertite în această zi. Prietenii lor își vor ridica semne de întrebare, după ce vor constata că nu mai sunt la fel de deschise sufletește, ca de obicei. Simt nevoia de a sta mai mult singure. Nu este un lucru rău, dacă vor să-și pună ordine în gânduri, însă dacă trec printr-o perioadă urâtă, ar fi mai bine să li se confeseze celorlalți. Din fericire, au amici de nădejde.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Scorpion

La fel ca Leii, și Scorpionii vor fi luați prin surprindere în această zi. Vor avea în față noi provocări, iar unele decizii le pot schimba viața. Ar trebui să fie mai optimiste și încrezătoare, pentru că dacă vor putea frica pe primul loc, riscă să rateze oportunități importante.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii riscă să fie dezamăgiți tocmai de oamenii la care nu s-au așteptat niciodată. Chiar dacă e posibil ca unele situații să le lase un gust amar, nu ar trebui să-și răcească gura pentru critici. În loc să-i judece pe ceilalți, ar trebui să se focuseze pe succesul personal. Ulterior, vor realiza că oamenii care au plecat din viața lor le-au oferit locul unor prieteni adevărați.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Capricorn

Capricornii au parte de schimbări majore la locul de muncă. Din păcate, unele dintre ele nu sunt tocmai în avantajul lor, iar asta le poate degrada starea de spirit. E posibil să primească și mai multe sarcini și se vor simți presați de timp. Dacă vor ști cum să-și organizeze timpul îi vor uimi pe superiorii lor prin firea lor responsabilă.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Vărsător

Pentru Vărsători, rezolvarea problemelor în această zi este… comunicarea. Deși nu sunt firi foarte comunicative, ar trebui să fac un mic efort și să socializeze mai mulți cu ceilalți. Vor vedea că munca în echipă este mai plăcută decât și-au imaginat și e o ocazie bună să-și facă noi prieteni.

Horoscop 15 noiembrie 2021. Pești

Peștii sunt de departe norocoșii zilei de luni. Vor începe săptămâna în forță, după ce au reflectat suficient în weekend. Sunt pregătiți să muncească pentru visurile lor și vor avea parte de mari reușite. E posibil ca la locul de muncă să fie promovați, după ce-și vor uimi șefii.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter