Horoscop 16 martie 2023. Zodiile care au probleme în relație

Publicat pe

Horoscop 16 martie 2023. În timp ce unii nativi se vor bucura de momente de liniște alături de cei dragi, alții se vor confrunta cu probleme serioase de comunicare. Află ce îți mai rezervă astrele pentru ziau de 16 martie 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 martie 2023. Berbec

Nu ai starea necesară să stai să le explici oamenilor din jur cum te simți tu de fapt, așa că vei avea tendința să le reproșezi lucruri și să reacționezi impulsiv. Încearcă să vorbești cu o persoană mai apropiată, este probabil să înțeleagă mai bine situația ta.

Horoscop 16 martie 2023. Taur

Ajungi să îți apreciezi singur răbdarea de care poți da dovadă, mai ales în situațiile dificile. Este un moment bun a-ți recâștiga încrederea în tine.

Horoscop 16 martie 2023. Gemeni

Te convingi foarte ușor că ai făcut multe lucruri bune în ultima perioadă și așa ar trebui să continui. Ar fi bine să pui munca în centrul preocupărilor tale.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația’

Citește și: Horoscop martie 2022.Zodiile care stau bine cu banii

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 16 martie 2023. Rac

Ultima ceartă pe care ai avut-o cu partenerul de viață nu-ți deloc pace. Ți se tot repetă în cap și nu știi cum să gestionezi situația. Pare că ai nevoie de odihnă și de timp pentru tine și să pui relația pe planul doi la momentul actual. Tu ești cel mai important!

Horoscop 16 martie 2023. Leu

Se risipește ceața care a acoperit, o vreme, sentimentele tale față de cei dragi. Acest fel de dragoste delicată este o răsplată prin ea însăși.

Horoscop 16 martie 2023. Fecioară

Nici macăr nu-ți permiți să te gândești la o vacanță. Deși te simți puțin depășit de situație, știi că ceea ce urmează să vină va fi potrivit pentru tine. Focusează-te pe ceea ce ai de făcut acum și te vei preocupa de vacanțe mai târziu.

Horoscop 16 martie 2023. Balanță

Relația de cuplu este coloana vertebrală a existenței tale și ar fi bine să o tratezi ca atare. Ai ocazia de a construi ceva solid, durabil.

Horoscop 16 martie 2023. Scorpion

Ești invitat să te ocupi de tine, de casă, de mediul intim și să acorzi mai multă atenție propriului suflet. Așa vei crea un fond pozitiv pentru rezolvarea unor probleme de sănătate.

Horoscop 16 martie 2023. Săgetător

O problemă spusă este pe jumătate rezolvată. Trebuie să înveți să comunici cu partenerul de viață, altfel lucrurile vor lua o întorăstură neașteptată în relația ta. Spune deschis ce se te deranjează și vei observa schimbări.

Horoscop 16 martie 2023. Capricorn

Este mai bine să găsești un echilibru între a-ți păsa prea mult de părerea altora, despre tine, și tendința de a te apăra prin indiferență.

Horoscop 16 martie 2023. Vărsător

O să-ți calci pe inimă şi-o să ceri cuiva iertare, sau măcar o să ai o explicaţie cu cineva care va face nişte reproşuri. Deși o să simți că o să-ți fie greu la început, o să vezi că te vei simți mult mai ușurat apoi.

Horoscop 16 martie 2023. Pești

Vei găsi înțelegerea de care ai nevoie de la un partener important, dar nu prin vorbe ci prin exemplu. Faptele sunt mai convingătoare decât vorbele.

sursă foto- Pixabay

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă