Horoscop 17 aprilie 2022. Vești excelente pentru trei zodii

Publicat pe

Horoscop 17 aprilie 2022. Ultima zi de weekend este una plină de evenimente pentru majoritatea nativilor. Latura amoroasă va fi mai bine aspectată, în schimb pot apărea probleme financiare, dar și scurtcircuite în comunicare pentru multe zodii. Vești bune pentru Berbeci, Gemeni și Săgetători!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 aprilie 2022. Berbec

Azi, pentru tine, va fi o zi dedicată familiei și relaxării. Vei avea parte de o surpriză extraordinară, venită de la mare distanță, și nu e exclus ca vestea primită să îți schimbe parcursul vieții. Ai putea chiar să începi să te gîndești serios la o relocare peste hotare.

Horoscop 17 aprilie 2022. Taur

Ai vrea ca ziua de azi să nu se mai termine, pentru că gândul la job te cam aruncă în depresie. Profită, așadar, de momentele de liniște alături de partenerul tău și nu mai anticipa problemele! Spre seară, nu e exclus să ieși în oraș cu prietenii. Nu abuza de mâncare și alcool!

Horoscop 17 aprilie 2022. Gemeni

Casa Dragostei este foarte bine aspectată pentru tine și, dacă nu ai încă partener, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe radical chiar de azi. Surpriza este că în viața ta ar putea reveni o fostă mare iubire, căreia ai putea să-i dai o nouă șansă. O relație matură, total diferită…

Citește și: TOP 5 zodii narcisiste.Ce ascund sub chipul frumos

Citește și: 4 zodii care nu pot face față dezamăgirilor

Citește și: Cât de norocos ești, în funcție de zodia ta

Citește și: Horoscop amoros.Ce note au la pat zodiile masculine

Horoscop 17 aprilie 2022. Rac

Nu e cea mai liniștită zi pentru tine, fiindcă problemele de comunicare în cuplu își vor spune cuvântul. Mai mult, intervenția unor membri ai familiei te va irita peste poate. Încearcă să-ți păstrezi cumpătul și… mai bine rămâi datoare cu replica. Ieși în oraș, plimbă-te cu prietenii!

Horoscop 17 aprilie 2022. Leu

Distracția de ieri s-ar putea să te coste scump la nivel de… sănătate. Dacă ai abuzat de alcool și de mîncare la o petrecere, azi s-ar putea să fii în reparații capitale! Profită de acest relaș forțat și încarcă-ți bateriile, pentru tine urmează o săptămână foarte grea…

Horoscop 17 aprilie 2022. Fecioară

Nici în cazul tău latura familială nu este prea bine aspectată, așadar astrele te sfătuiesc să te abții azi de la discuții în contradictoriu, în special cu persoanele mai în vârstă din familie. În cursul zilei, o veste bună privitoare la bani îți va schimba însă în totalitate starea de spirit.

Horoscop 17 aprilie 2022. Balanță

Vei avea parte de o zi bună aproape pe toate planurile, însă în ceea ce privește șarmul și sex-appeal-ul nu vei da greș, deși, paradoxal, nu ți-ai pus în gând să cucerești pe nimeni. Cu toate astea, azi vei atrage sexul opus ca un magnet și nu e exclus să faci o cucerire surprinzătoare.

Horoscop 17 aprilie 2022. Scorpion

Distracție este cuvântul care te definește azi, deși nu vei începe ziua sub cele mai bune auspicii, din cauza unei discuții cu partenerul. Pe parcurs, vei reuși însă să te repliezi și chiar vei avea o seară excelentă, alături de prieteni. Ferește-te să faci însă confidențe cu privire la viața ta intimă!

Horoscop 17 aprilie 2022. Săgetător

Și pe tine te favorizează astrele din plin azi, în special pe plan sentimental… Și nici măcar nu va trebui să faci nimic pentru asta, fiindcă, într-un fel sau altul, dragostea va apărea la ușa ta. Vești bune vin și în ceea ce privește banii – s-ar putea să afli despre o moștenire la care nici nu te gândești!

Horoscop 17 aprilie 2022. Capricorn

Statul acasă două zile, nas în nas cu partenerul, nu prea ți-a priit… Azi o să se aprindă scânteia discordiei între voi și totul va porni, ca de obicei, de la gelozie. De data asta, o gelozie nejustificată, fiindcă vă veți reproșa povești de mult încheiate. Atenție, ești pe muchie de cuțit!

Horoscop 17 aprilie 2022. Vărsător

Pe măsură ce se instalează primăvara, ești tot mai absentă și mai dornică de aventură și de adrenalină. Ai chef de vacanță, de escapade la mare și la munte, însă partenerul tău nu e în toane la fel de bune. A venit momentul să dai dovadă de mai multă empatie și să afli ce-l frământă!

Horoscop 17 aprilie 2022. Pești

Azi ai putea să joci la loterie sau la orice alt fel de joc de noroc, fiindcă astrele îți surâd din plin. Cu dragostea nu stai la fel de bine, dar de când situația ta financiară a început să se îmbunătățească, parcă te interesează mai puțin… Nu te baza pe faptul că ce-i al tău e pus deoparte!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter