Horoscop 17 august 2021. Nu luați decizii din orgoliu!

Publicat pe

Horoscop 17 august 2021. Dacă ai de luat decizii importante asigură-te că ai analizat problema din toate punctele de vedere și că nu acționezi la impuls sau din orgoliu. Atât pe plan personal, cât și profesional, emoțiile sunt la cote maxime și multe zodii riscă să strice tot ce au construit în ani, din cauza unor reacții de moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 17 august 2021. Berbec

Azi fii atent la gestionarea emoțiilor, mai ales la serviciu sau în raport cu colegii de muncă, angajații sau șefii tăi. Aceste emoții sunt duse la o limită foarte înaltă și devii extrem de reactiv azi cu cei pe care îi întâlnești – subiectul principal este stresul cauzat de muncă, stresul privind ziua de mâine și de gestionarea finanțelor.

Horoscop 17 august 2021. Taur

Astăzi sunteți atacați. Este o zi în care nu ai chef să faci nimic și să te ascunzi. Dar pregătește-te de atacul privind poziția ta socială și prestația ta. Cei din jur se gândesc cum să îți spargă în cap problemele lor. Una este să fii empatic și să te încarci cu stresul lor și alta să-ți fie milă și să-i ajuți cu sfaturi. Nu le întoarce spatele, dar nu le prelua tu problemele.

Horoscop 17 august 2021. Gemeni

Ești mare meșter în a vorbi și a comunica, mai ales când vine vorba de relații sau de serviciu. Bazează-te doar pe mintea ta și pe instinctele tale pentru că sunt corecte, tu gândești bine, nu cei din jurul tău.

Horoscop 17 august 2021. Rac

Azi sunteți mai depresivi, mai irascibili. Ori te duci în zona victimizării, arătând tuturor cât de nefericit ești, ori toți te enervează și nu ai chef de nimeni, potrivit observatornews.ro. Încearcă să cauți o cale de mijloc pentru că nimeni nu este vinovat legat de ceea ce simți, ele sunt consecințe unor decizii luate anterior iar cel mai bine ar fi să te relaxezi puțin și să încerci să cauți și partea luminoasă a lucrurilor.

Horoscop 17 august 2021. Leu

Dacă ești în postura de șef nu trebuie să te evidențiezi pentru că cei din jur apelează la autoritatea ta și apar probleme. Mai bine pregătește-te dacă ești șef să fi tras în toate părțile, dacă ești angajat poate să apară un competitor sau competitoare la muncă. S-ar putea ca unii nativi din Leu să își schimbe locul de muncă din cauza unor probleme interne.

Horoscop 17 august 2021. Fecioară

Azi ești îngrijorat cu privire la o întâlnire pe care o să o ai sau o discuție pe care trebuie să o porți. Este important să te relaxezi și să nu iei lucrurile atât de serios, privește această situație ca pe un experiment al vieții din care vei învăța multe. Dacă nu ești fericit într-un loc nu trebuie să dai nimănui explicații, ia deciziile pe care le consideri cele mai bune pentru tine!

Horoscop 17 august 2021. Balanță

Azi trebuie să rezolvi ceva important în familie, este un moment în care o rudă sau cineva foarte apropiat are nevoie de prezența ta azi. Ajută cât poți de mult și nu cere nimic înapoi. Îți va da destinul înzecit, nu uita asta! Nimic nu se pierde în Univers și cine a spus că „bine faci, bine găsești”, cu siguranță a știut ce spune!

Horoscop 17 august 2021. Scorpion

Te cam cerți cu șefii, ai conflicte la serviciu, însă o să ai o intuiție de-a dreptul profetică. Notează tot ce îți ție prin cap sau sentimentele pe care le ai, pentru că o să vezi cum se adeveresc toate. Și caută neapărat o cale de a te relaxa, de a scăpa de tensiune și stres. Poate sport, poate o terapie alternativă, poate o vacanță, o drumeție sau o baie în mare. Pot face minuni!

Horoscop 17 august 2021. Săgetător

Sunteți îngrijorați, afectați, panicați mai mult decât alte semne zodiacale. Însă ce pare îngrijorare acum o să se rezolve. Pe lângă asta o să munciți mult și poate ar fi cazul să vă puneți pe o agendă acțiunile pentru că o să fiți foarte obosiți. Nu vă transformați în roboți, totuși și nu vă suprasolicitați. Totodată, aveți tendința să vă transferați stresul și frustrările spre cei din jur, iar asta nu e ok!

Horoscop 17 august 2021. Capricorn

Azi stabilești niște lucruri importante privind acțiunile tale, relațiile tale, o zi importantă pentru a interacționa cu cei din jur și de a da dovadă de diplomație în ceea ce exprimi. Nu luați decizii pripite, analizați situația, cântăriți totul si abia apoi hotărâți-vă!

Horoscop 17 august 2021 Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a acumula informații, pentru a îți dezvolta intuiția și a accesa cunoștințe noi. Aceste informații utile te vor ajuta foarte mult pe viitor, atunci când va fi nevoie să iei decizii importante, de care depind cei din jurul tău.

Horoscop 17 august 2021 Pești

Azi ar trebui să te ocupi de sănătate, detoxifiere, relaxare – în orice caz, acțiuni legate de analize și starea de bine. Este timpul să pui corpul tău pe primul loc, să te îngrijești și să renunți la anumite obiceiuri nesănătoase. Sau, cel puțin, să le reduci din importanță și frecvență.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter