Horoscop 20 martie 2021. Situații tensionate pentru unele zodii

Publicat pe

Horoscop 20 martie 2021. Ziua de sâmbătă vine ca o gură de aer pentru toate zodiile, însă cel mai bine resimt nevoia de pauză Taurii, Săgetătorii și Vărsătorii. Aceștia din urmă vor avea si surprize plăcute în dragoste pe 20 martie. Iată cum stau și celelalte zodii pe 20 martie 2021 din punct de vedere astrologic!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 martie 2021 pentru Berbec

În această zi veţi simți o dorință acută de a vă simți în ritmul propriu și de a zbura ca o pasăre, liber, fără ca nimic să te constrângă. Aveați nevoie de o pauză, de o gură de aer, după multă muncă, așa că profitați și distrați-vă! Tot ce încercați acum vă va face să vă simțiți foarte fericiți, așa că mergeți mai departe.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Taur

Astăzi va trebui să fiţi conștient de tot ceea ce vine din câștigurile suplimentare, deoarece aveţi nevoie de stabilitate și liniște, mai ales în acest domeniu al vieții. Însă nu uitați că fericirea nu este doar despre bani, așa că luați puțină pauză din goana după câștigurile financiare și respirați. Bucurați-vă de cei dragi, de voi înșivă, de natură!

Horoscop 20 martie 2021 pentru Gemeni

Astăzi vă merge bine în tot ce ține de tranzacții, acorduri și aspecte pe care trebuie să le prezentați mai multor persoane. Totul trebuie să se întâmple într-un mediu plăcut și distractiv, pentru a vă putea păstra buna dispoziţie. Spre după-amiază, pot apărea situații tensionate în familie sau ajungeți voi într-un context în care se sparg pahare. Sfatul astrelor este să nu vă bagați într-un conflict care nu este al vostru, însă dacă este vorba despre cineva apropiat, calmați lumea și detașați-vă!

Citeste si: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citeste si: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citeste si: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Horoscop 20 martie 2021 pentru Rac

Este o zi potrivită pentru a vă planifica timpul liber, într-un mod fericit și jovial, deoarece doriţi să împărtăşiţi entuziasmul cu cei apropiaţi. Altruismul este starea de spirit care vă caracterizează şi nu vă puteţi desprinde de ea.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Leu

Astăzi va fi o zi în care planificaţi împreună cu cei dragi ceva care vă face să simţiţi că trăiţi viaţa din plin. Poate reuşiţi să organizaţi o excursie sau o petrecere surpriză iar evenimentul vă va conecta mai mult cu lucrurile pe care le veţi face mai târziu în următoarea perioadă, potrivit astrologului antena3.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Fecioară

Veți remarca uşor că aveţi nevoie de sprijinul familiei şi al altor fiinţe dragi, mai ales din partea acelora de care vă simţiţi legaţi cel mai strâns. Atunci când sunteți împreună reușiți să vă distrați într-un mod special. Atenție însă la conflictul cu persoana iubită, care apare din senin. Nu puneți paie pe foc și încercați pe cât posibil să nu răspundeți la provocări pentru că o neînțelegere minoră poate degenera într-un scandal major, care se poate termina chiar și cu un divorț/despărțire.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Balanţă

Sunteţi persoana ideală pentru planificarea unui eveniment cu prietenii cei mai de încredere, indiferent care ar fi pretextul. În dragoste, aveţi vorba slobodă dar aveţi grijă să nu trataţi cu uşurinţă chestiunile sentimentale importante. Primiţi veşti bune legate de viaţa profesională. În materie de bani, aveţi o predispoziţie să realizaţi câştiguri din lucruri pe care nu le-aţi mai făcut.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Scorpion

O zi specială pentru pregătirea unui set întreg de măsuri importante pentru redesenarea cheltuielilor şi a altor aspecte financiare într-o manieră simplă şi logică. Este o bună strategie să evitaţi surprizele de ultim moment. Este, aşadar, o zi cu un pronunţat carcter practic. În dragoste, cei care au traversat o perioadă de solitudine se pot aştepta ca aceasta să ia sfârşit.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Săgetător

În dragoste vă dă târcoale anxietatea şi ar fi înţelept să vă controlaţi nerăbarea şi să nu vă întrerupeţi partenerul în timp ce vă dă eventuale explicaţii. Cei ce doresc pace, să se pregătească pentru război, spune un vechi proverb latin iar influenţa lui Marte în jurul dumneavoastră predispune la conflicte conjugale sau de cuplu.

Tensiunile din ultima vreme se mai duc, dar aveți grijă să nu-i căutați nod în papură partenerului de viață pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă și riscați să stârniți nemulțumirile acestuia. Încercați să vă bucurați de ziua liberă și lăsați pe altă dată cearta!

Horoscop 20 martie 2021 pentru Capricorn

Încercaţi să nu lăsaţi ziua de azi să treacă fără a vă fi rezolvat toate problemele pe care le-aţi amânat. Trebuie să le găsiţi o soluţie finală şi să vă întreptaţi spre noi orizonturi unde, evident, vă vor aştepta noi probleme. Însă tot la orizont se află şi dragostea iar energiile cosmice care domnesc asupra semnului vostru zodiacal vă vor fi un ghid bun. În domeniul financiar, astrele spun că se apropie un interval de prosperitate.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Vărsător

Vărsători, a venit momentul! Deschideţi-vă inima şi lăsaţi în urmă sentimentele negative precum suspiciunile, temerile, regretele şi alte probleme din trecut, care n-au nimic de-a face cu natura fără griji a semnului vostru. Dragostea care vă bate la uşă nu trebuie respinsă, spun energiile celeste, iar puterea dumneavoastră de seducţie este, să spunem aşa, pe steroizi. În materie de bani, ar putea apărea surprize plăcute de acolo de unde vă aşteptaţi mai puţin.

Horoscop 20 martie 2021 pentru Pești

Astăzi veţi contacta oameni noi. Sunt perspective bune legate de o problemă economică din zilele trecute, care v-a dat bătăi de cap. În dragoste vă simţiţi ca o pasăre în colivie iar prudenţa este, sau ar trebui să fie, este cuvâtul-cheie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter