Horoscop 22 martie 2021. O zi încărcată emoțional

Publicat pe

Horoscop 22 martie 2021. O zi cu foarte multe schimbări pe plan emoțional. Trebuie să fiți atenți la cum abordați situațiile de comunicare de peste zi. Mai ales, persoanele din zodia Pești, care se confruntă cu o stare de irascibilitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 martie 2021 Berbec

Ai foarte multă energie și niște aptitudini de cumunicare naturale. Totuși, trebuie să fii atent în relațiile cu ceilalți. Nu acționa impulsiv pentru că oamenii din jurul tău îți pot înțelege total greși atitudinea. Fii cumpătat și alege activități care să elimine presiunea și să te echilibreze pe plan emoțional.

Horoscop 22 martie 2021 Taur

Ai nevoie să își elibereze presiunea emoțională. Tensiunea pe care o simți astăzi poate da naștere unor mici conflicte în relațiile tale cu cei din jur. Totuși, nu rețineți furia în proria persoană. Căutați modalități de a o elibera și, astfel, de a vă purifica spiritul de energiile negative.

Horoscop 22 martie 2021 Gemeni

Astăzi, mai mult ca oricând, ești foarte sensibil la părerile celor din jur. Nu lăsa asta să te afecteze. Setează-ți bariere emoționale și nu lăsați garda jos în fața nimănui. Fii stăpân pe situație, exprimă-ți punctul de vedere și nu te lăsa influențat negativ. Sănătatea ta emoțională e în joc, așa că fii cu băgare de seamă.

Horoscop 22 martie 2021 Rac

Ai grijă ce decizii vei lua în această zi. Ascultă-ți intuiția și fii atent la detalii. Doar așa vei putea avea succes și rezultate care vor fi în beneficiul tău. Nu uita. Detaliile sunt esențiale, mai ales atunci când vine vorba de afaceri. Aticipează fiecare mișcare și nu te lăsa ghidat de aparențe.

Horoscop 22 martie 2021 Leu

Ai nevoie să își descarci sufletul unei persoane apropiate. O anumită problemă te apasă și ai nevoie să te sfătuiești. Activează-ți latura sensibilă pentru a-ți exprima gândurile și sentimentele. Nu este cazul să permiți crearea unor neînțelegeri. Veți vedea că lucrurile se vor rezolva în momentul în care le vei permite sentimentelor să iasă la iveală. Câteodată nu este deloc rău să te exteriorizezi.

Horoscop 22 martie 2021 Fecioară

Tensiunile dintr-o anumită relație s-ar putea să escaladeze. Fii cu băgare de seamă și nu lăsa asta să te afecteze în mod negativ. Ar fi bine să evitați confruntările și să îți acorzi timpul necesar pentru a-ți pune toate emoțiile în echilibru. Nu lua decizii la nervi. Lucrul acesta nu a fost benefic nimănui înainte. Învață nu doar din greșelile tale, dar și din ale altora.

Horoscop 22 martie 2021 Balanță

Ai mare grijă la lucrurile simple care o să ți se întâmple. Acestea au cele mai mari șanse să vă dezechilibreze starea de spirit. Încearcă să nu te lași afectat de nimic și să ai încredere că ziua se va sfârși cu bine. Astrele sunt de partea ta și te vor ajuta să nu te încarci cu energii negative din jur. Concentrează-te pe aspectele importante din viața ta și păstrează-ți pacea interioară.

Horoscop 22 martie 2021 Scorpion

Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele, gândurile și opiniile. Nu este cazul să creezi neînțelegeri. Pe plan sentimental, doar așa vei putea să menții armonia. Nu da cu piciorul la tot ce-ai construit până acum din cauza unor impulsuri de moment. Dacă rămâi calm, ferm pe poziții și îți vei păstra echilibrul emoțional, vei trece cu bine peste această zi.

Horoscop 22 martie 2021 Săgetător

S-ar putea să te confrunți cu o problemă de comunicare în aria casei și a familie. Analizează-ți fiecare pas și ai grijă ce răspunsuri oferi într-o conversație. Fii cu băgare de seamă la fiecare pas pe care urmează să-l faci. Nu ai vrea să sctrici relațiile cu membrii familiei doar pentru că ai ai spus niște cuvinte nepotrivite în momente nepotrivite.

Horoscop 22 martie 2021 Capricorn

Răbdarea nu este punctul tău forte și ar trebui să își analizezi temperamentul. Dacă te vei lăsa pradă impulsului de moment s-ar putea să spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Trebuie să găsești activități care să te ajute să își eliberezi presiunea acumulată. Caută-ți pacea interioară. Vei vedea că este acolo, în ființa ta, potrivit cespunastrele.ro.

Horoscop 22 martie 2021 Vărsător

S-ar putea să te confrunți cu mici dispute din cauza unor diferențe de opinie. Nu lăsa asta să te acapareze și să te facă să te pierzi cu firea. Exprimă-ți punctul de vedere într-un mod care să nu ducă la interpretări greșite. N-ai vrea să pui în pericol relațiile cu ceilalți doar pentru niște cuvinte aruncate la nervi, nu-i așa?

Horoscop 22 martie 2021 Pești

Sunteți mult mai irascibil astăzi decât de obicei. S-ar putea să existe niște tensiuni în aria casei și a familiei din cauza acestui motiv. Analizează-ți emoțiile și caută sursa problemei. Vezi dacă starea ta de spirit este cauza unei chestiuni actuale sau a mai multor lucruri adunate care vor necesita o atenție mai deosebită.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter