Horoscop 23 iunie 2021. Agitație mare pentru unele zodii!

Publicat pe

Horoscop 23 iunie 2021. Astrele anunță agitație mare pentru unele zodii, atât la serviciu, cât și în viața personală. Parcă nimic nu vă convine, nu vă puteți concentra, găsiți nod în papură oricui și nu aveți stare! Găsiți o metodă potrivită vouă cu care să vă liniștiți puțin, fie că vorbim despre o plimbare în natură, yoga, rugăciune sau… o felie mare de tort cu ciocolată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 iunie 2021. Berbec

Ai o zi foarte agitată la serviciu, aglomerată, cu multe proiecte care vă necesită atenția. Trebuie să ai grijă la relația cu persoanele din străinătate. Este recomandat să te relaxezi față de o activitate pe care o faci, care a ajuns într-un punct mort sau ești presat de situații și nu mai găsești soluție sau scăpare la predarea lucrării, spun astrele.

Horoscop 23 iunie 2021. Taur

Nu prea știi ce să faci azi, în zona relațiilor. Avem o mare încărcătură emoțională, iar de aici apare și multă confuzie și încerci să găsești soluții. Nici nu ai stare, dar nici energie să rezolvi ce trebuie rezolvat. Ești prinsă la mijloc, între a face ceva și a lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Ascultă-ți inima și fă ce îți dictează ea!

Horoscop 23 iunie 2021. Gemeni

Azi nu este cea mai potrivită zi pentru afaceri. Este un moment în care ți se cere să fii foarte organizat și să te limitezi strict la agenda zilei. Totuși, azi, primești vești bune din străinătate sau vești bune legate de un proiect la care lucrezi. Sentimental, ești confunză și tot aștepți ca cineva să-ți dea soluția salvatoare. Greșit, tu trebuie să-ți rezolvi problemele!

Horoscop 23 iunie 2021. Rac

S-ar putea să duci lipsa banilor. Ai ceva stres la locul de muncă, care poate degenera într-un proces sau într-o ceartă foarte serioasă. Soluția este să nu te apuci să cheltuiești din impulsivitate. Învață să fii diplomat la locul de muncă și responsabil pentru faptele și cuvintele tale. Rănești fără să-ți dai seama și chiar dacă uneori îți ceri scuze după aceea, răul este făcut și regrele nu ajută prea mult!

Horoscop 23 iunie 2021. Leu

Te bucuri de multă intuiție, care te ajută la locul de muncă, atrăgând succesul de partea ta. Vestea interesantă a zilei este că ești propulsat în alt proiect. Cineva îți propune o colaborare. Sfatul astrelor este să cântărești bine situația, să analizezi plusurile și minusurile și să alegi varianta care îți este cea mai favorabilă ție. Nu partenerului de viață, nu familiei, nu prietenilor. Ție și doar ție!

Citește și: 5 zodii periculoase.

Citește și: Cele mai mincinoase zodii.

Citeste si: Terapia cu cristale și pietre semiprețioase. Alungă energiile negative și bolile

Horoscop 23 iunie 2021. Fecioară

Ești bine susținut din două direcții: zona parteneriatelor și a iubirii. Găsesti cuvintele potrivite pentru a consolida o relație amoroasă sau pentru a pătrunde în inima cuiva. Totodată, rezolvi conflicte mai vechi ce-ți păreau de neatins și pui bazele unor colaborări de viitor avantajoase.

Horoscop 23 iunie 2021. Balanță

Înveți o lecție dificilă, aceea că nu îi poți controla pe toți. Este o zi marcată de confuzie, de încurcături, de stres, iar soluția este în primul rând să te relaxezi. Cu cât apeși pedala de accelerație, sperând să găsești o rezolvare, nu vei face decât să agravezi un conflict sau să pui mai mult gaz pe foc. Nu pune presiune pe cei din jur.

Horoscop 23 iunie 2021. Scorpion

Te confrunți cu o serie de probleme financiare. Ele provin din alegeri neinspirate. Te-ai asociat cu persoana greșită, fie ai vrut să demonstrezi că ai bani și te-ai aruncat în cheltuieli peste măsură. Strânge cureaua și cumpără strictul necesar. Va fi mai bine în zilele următoare, dar astăzi liniștește-ți mintea și ia decizii bazate pe rațiune!

Horoscop 23 iunie 2021. Săgetător

Ai parte de vești bune din zona familiei. Famila te ajută într-un proiect sau te sprijină să achiziționezi ceva sau poate chiar te sponsorizează să faci o afacere sau un proiect. Ai o comunicare bună cu cineva mai în vârstă, iar ideile pe care le ai azi, care se duc spre a achiziționa ceva, sunt bune.

Horoscop 23 iunie 2021. Capricorn

Ai un minus destul de mare în zona călătoriilor. Trebuie să ai grijă la tot ce ține de casă, pentru că ceva nu este în regulă la electrocasnice. Ai grijă la cheltuielile pe care le faci. Riști să te bagi în niște cheltuieli, absolut nedorite, care îți pot afecta viitorul. Mai bine gândești astăzi mai mult, decât să regreți mai tărziu!

Horoscop 23 iunie 2021. Vărsător

Astăzi ești sigur pe tine, pe forța ta interioară. Această atitudine te va ajuta să câștigi, fie că este vorba de un conflict iar tu ai ultimul cuvânt de spus, fie ai atât de multă hotărâre și determinare în tine, încât în cadrul unui interviu, pentru o promovare sau loc de muncă, o să faci o impresie extrem de bună.

Horoscop 23 iunie 2021. Pești

Faci multe lucruri importante. Pare ciudat dar, într-o lume în care toți se ceartă între ei, azi te bucuri de sprijinul familiei, al celor dragi și îți v-a fi ușor prin acest suport pe care ți-l acordă să depășești o situație complicată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter