Horoscop 24 mai 2021. Probleme de cuplu pentru unele zodii

Publicat pe

Horoscop 24 mai 2021. Configurația astrală a perioadei îi va pune la încercare pe mulți dintre nativi, în special pe plan amoros. Apar probleme de cuplu ce vor necesita atenție… Dar sunt și nativi care azi și-ar putea găsi jumătatea sau ar putea bifa succese pe plan profesional sau material.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 mai 2021. Berbec

Pe plan sentimental apar unele probleme, iar asta deoarece ești tot mai decisă să faci ordine în viața ta de cuplu. Azi vei avea o discuție revelatoare cu partenerul, pentru că, se pare, de la o vreme, aveți principii de viață diferite. Latura materială e bine aspectată, așadar vei putea rezolva niște probleme care trenau.

Horoscop 24 mai 2021. Taur

La job vei reuși să depășești niște situații dificile, însă nu fără repercursiuni! Iar asta deoarece nu ești în cea mai bună stare de spirit și îți vei angrena colegii în discuții fără rost. Starea de sensibilitate extremă în care te afli te va face să te victimizezi și în relația de cuplu, dar spre seară se va instala liniștea și te vei simți perfect.

Horoscop 24 mai 2021. Gemeni

Azi îți va fi foarte greu să accepți criticile celorlalți și vor apărea nenumărate scurtcircuite în comunicare. Încearcă să dai dovadă de diplomație și nu te antrena în discuții, dacă nu e cazul. Latura sentimentală e însă bine aspectată, la fel și cea materială.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Citește și: Zodiile și bolile.Cum reacționează zodiile când se îmbolnăvesc

Horoscop 24 mai 2021. Rac

Îți merge perfect pe toate planurile! La job îți vor fi recunoscute meritele și ai toate șansele să avansezi în ierarhie – totul e să știi să-ți joci cărțile cum trebuie. Planul amoros este și el bine aspectat, iar partenerul de viață ar putea să te surprindă plăcut. Celibatarii și-ar putea găsi azi sufletul-pereche.

Horoscop 24 mai 2021. Leu

Vei simți nevoia mai mult ca oricând, azi, să fii aproape de familie, dar, în pofida așteptărilor tale, ar putea apărea probleme din partea unei persoane apropiate. Fie că este vorba despre o moștenire sau de o sumă de bani importantă, discuțiile se vor acutiza. Partenerul de viață îți va fi însă alături și te va susține din plin.

Horoscop 24 mai 2021. Fecioară

Azi nu e ziua potrivită să-ți pui lucrurile în ordine nici pe plan profesional, și nici personal. Nu te arunca însă cu capul înainte, setează-ți prioritățile și fă-ți un plan de acțiune. Nerăbdarea s-ar putea să-ți creeze probleme. Nu este momentul să-ți schimbi jobul și nici să faci schimbări în carieră.

Horoscop 24 mai 2021. Balanță

Dai dovadă de mai multă sensibilitate ca de obicei azi, iar asta se va vedea în reacțiile tale față de ceilalți! Relația cu apropiații, dar și cea cu partenerul de viață s-a înrăutățit în ultima perioadă, din cauza tendinței tale spre perfecționism. Nu cere de la cei din jur mai mult decât poți oferi, altfel vei fi dezamăgită.

Horoscop 24 mai 2021. Scorpion

Relația ta cu partenerul de viață va fi mai bună ca niciodată astăzi, iar asta se va repercuta și pe plan profesional. Îți vei incepe ziua cu optimism și proiectele tale profesionale vor începe să se materializeze. Spre seară, vei avea parte de momente romantice, așa cum nu ai mai trăit de multă vreme.

Horoscop 24 mai 2021. Săgetător

Astăzi vei scăpa în sfârșit de stresul acumulat în ultima perioadă! Vei privi obiectiv problemele care te-au măcinat și vei găsi în sfârșit rezolvarea. Relația cu superiorii se va îmbunătăți, la fel și cea cu colegii de serviciu. În privința problemelor de cuplu vei mai avea puțin de tras, dar simți că începe să iasă soarele și pe strada ta.

Horoscop 24 mai 2021. Capricorn

Ești mult prea posesivă în relațiile cu cei din jur azi, iar asta poate deveni deranjant. La job vei încerca să te impui și să iei decizii de una singură, iar asta nu va fi pe placul colegilor. În egală măsură, vei încerca să-ți controlezi partenerul de viață, sufocându-l cu pretențiile, așa că nu e exclus să iasă cu scântei!

Horoscop 24 mai 2021. Vărsător

Ai o zi bună astăzi, dar tendința de a le fi tuturor pe plac s-ar putea să-ți creeze necazuri. Învață să mai zici și nu din când în când, altfel vei ajunge să muncești și pentru alții. Deși seara nu va începe promițător, din cauza unui mic conflict în cuplu, în cele din urmă vei face pace cu jumătatea ta.

Horoscop 24 mai. Pești

Dacă ai pus ochii pe cineva de mai multă vreme, s-ar putea ca azi să ți se materializeze speranțele. Nu grăbi însă lucrurile, fiindcă… nu tot ceea ce zboară se mănâncă și s-ar putea să fii dezamăgită dacă ai așteptări prea mari. Dacă ești deja într-o relație, ar fi bine să nu o iei ca pe ceva ce ți se cuvine… Iubirea trebuie întreținută, chiar și într-un cuplu cu vechime!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter