Horoscop 25 iunie 2022. Zodiile care au noroc în dragoste

Publicat pe

Horoscop 25 iunie 2022. Zodiile care au noroc în dragoste astăzi. Se anunță un weekend pasional pentru anumiți nativi sau al întâlnirilor de grad zero, cu un posibil partener pe viață, pentru alții. Oricum ar fi, pare că Sfântul Valentin s-a mutat, de pe 14 februarie, pe 25 iunie pentru unele zodii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Berbec

Pentru Berbeci a venit momentul să profite de schimbările pe care le aduce locul de muncă. Poate nu ați avut curaj să faceți anumite lucruri și nici să apelați la ajutorul unor colegi, dar acum aveți șansa să faceți ceea ce trebuie! Sau, dacă nu este ceea ce vă convine, nu ezitați să schimbați jobul. Se schimbă locul, se schimbă norocul! Peste weekend gândiți-vă bine la ceea ce se întâmplă în viața voastră și luni dimineață luați decizia cea mai corectă!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Taur

Taurii au nevoie de mai multe încurajări, atât în viața profesională, cât și în dragoste. În plan personal, vă deschideți sufletul și mai ales faceți ca unele lucruri să fie cât mai plăcute și mai fericite. Dar aveți nevoie și de semne din partea celuilalt. Sunteți destul de orgolioși și nu prea vă asumați riscuri, dacă există posibilitatea să fiți respinși. Curaj, astrele vă susțin și sunt șanse mari să cunoști un om special în sâmbăta asta!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Gemeni

Aveți tendința să munciți mult prea mult, chiar și în weekend. Nimic nu se compară cu rezultatele bune la care visați, iar dacă veți încercați să atingeți perfecțiunea, s-ar putea să nu mai faceți față volumului de muncă. Și să clacați! Așa că încetați cu lupta pentru bani și carieră că nu înseamnă totul, mai ales dacă apoi veți sta la pat din prea multă oboseală. Gândiți-vă la binele vostru!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Rac

Racul este un spirit singur, care se descurcă cel mai bine atunci când intervine pe cont propriu. Traversați o perioadă bună, atât în plan profesional, cât și personal. Aveți șansa să faceți schimbări și mai ales să adoptați un nou comportament în relație. Odată cu schimbarea voastră se va schimba și cea a partenerului. Spre exemplu, dacă încetați cu gelozia, și el va fi mai afectuos!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Leu

Aceasta este o zi excelentă pentru soluții și ceea ce v-a deranjat începe să se clarifice. Veți avea noroc pe plan amoros și în situațiile financiarei, așa că profitați de aceste vibrații bune și faceți lucrurile așa cum simțiți, nu așa cum vă spun alții. În acest fel, veți neutraliza impactul retrograd al lui Mercur, potrivit astrelor. Doar că trebuie să fiți mai siguri pe deciziile voastre, mai stabili în planuri și în sentimente. Nu puteți merge la nesfârșit cu schimbări de pe o zi pe alta! Rămâneți și voi constanți!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Fecioară

Unele semne ar putea fi extrem de edificatoare și vă vor ajuta să luați decizii concrete. Așadar, nu ezitați să vă ascultați instinctele, veți avea multe de câștigat. În acest moment s-ar putea să fiți cam hipersensibili. Energia altor oameni vă va deranja. Poate că veți lua unele critici foarte personale. Sau poate emoțiile intense ale colegilor vă vor copleși.

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Inna a primit un Ferrari de 350 de mii de euro.Cine i-a făcut acest cadou fabulos

Citește și: Ana Baniciu, la aproape două luni de când mama ei a murit:„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc’

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Balanță

Trăiți un ciclu de armonie, dar și de avertizare, astfel încât să nu neglijați cele mai sensibile aspecte ale relației voastre sentimentale. Cedați, acționați decisiv și vorbiți calm și veți obține ceea ce căutați atât de mult. Urmează o perioadă plină de oportunități, dar trebuie să știi cum să profiți de ele, astfel încât să nu vă scape. Și fiți mai atenți și la oamenii din jur, la semnele lor pentru că poate trece pe lângă voi sufletul pereche și nici nu-l observați!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Scorpion

Intrați într-o etapă foarte importantă din realitatea voastră sentimentală, deoarece multe probleme confuze vor fi clarificate în următoarele zile. Veți fi în centrul atenției, dar și al conflictelor. Nu fiți defensivi fără să aflați mai întâi aspectul problematic, deoarece situația s-ar putea agrava. Poate că întreg conflictul se datorează unei simple neînțelegeri.

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Săgetător

O serie de schimbări pozitive în viața amoroasă. Aveți șansa să vă lărgiți orizonturile și mai ales să faceți ceea ce vă inspiră și ceea ce vă place, dar și să cunoașteți un om special în acest weekend, dar cu o singură condiție: să nu mai puneți răul înainte. Dacă nu au mers relațiile de până acum nu înseamnă că nici una nu va merge vreodată!

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Capricorn

Viața profesională se schimbă. Aveți șansa să încercați lucruri noi și să le dovediți celor din jur că puteți face lucruri formidabile, vă depășiți limitele și atingeți performanța. Partenerul de viață vă susține în fiecare zi și ar dori ca și voi să fiți alături de ei.

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Vărsător

Oboseala, lipsa de energie și starea de neliniște vă afectează performanțele la locul de muncă. Simțiți că nimic nu s-ar putea compara cu o vacanță, dar momentan lipsa timpului vă împiedică să vă bucurați de acest răsfăț.

Horoscop 25 iunie 2022 pentru Pești

Faceți eforturi pentru a satisface pe toată lumea, iar aceste eforturi nu vă vor aduce decât oboseală și stres. Încercați să nu intrați în conflicte, chiar dacă răbdarea de care dați dovadă a ajuns la final. Partenerul de viață vă pregătește o surpriză și aveți parte de un weekend cu artificii. Dar și cu multă pasiune, șampanie, plimbări romantice și declarații de dragoste!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă