Horoscop 25 mai 2021. Decizii importante în dragoste pentru Săgetători

Publicat pe

Horoscop 25 mai 2021. Astrele le trezesc Săgetătorilor dorința de a duce relația cu partenerul la nivelul următor. Poate fi vorba despre o căsătorie sau o oficializare în fața familiei și a prietenilor. Cert este că se simt mai îndrăgostiți ca niciodată și simt nevoia de a se „cuminți” alături de actualul partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 mai 2021 pentru Berbec

Nu vă mirați dacă planurile dvs. pentru această seară se vor schimbă brusc. Asta dacă va trebui să ieșiți cu un prieten sau să mergeți la o întâlnire mai intimă. Este posibil să vă confruntaţi cu o problemă la muncă, sau o persoană dragă să vă solicite ajutorul.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Taur

Astăzi vă va lipsi energia și voința. Cu toate acestea, aveţi o stare de linişte. Stuația în care vă aflaţi nu vă ajută să vă motiveze foarte tare, însă va va trebui să începeți să vă mobilizaţi. Ar fi bine să ieşi la o plimbare.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Gemeni

Când vine vorba de probleme legate de problemele sentimentale, există mari șanse ca în acest moment totul să nu se desfășoare la fel de bine cum v-aţi dori. Dar, înainte de a lua o decizie prea radicală, întrebați-vă cât de mult are de-a face propria atitudine cu întreaga problemă.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Rac

Principala preocupare pe care o aveţi astăzi este să petreceţi cât mai mult timp cu partenerul de viaţă. De asemenea, vă veți întreba dacă în ultimul timp i-ați reproșat prea multe lucuri. Așadar, acum ar trebui să-i arătaţi sprijin şi înţelegere, potrivit antena3.ro.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Leu

Este posibil ca astăzi să simțiți că aveți probleme mari cu exprimarea sentimentelor. Relația voastră ar putea trece printr-o perioadă de confuzie și refuzați să o acceptați, închizându-vă în voi.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Fecioară

Astăzi nu ar trebui să pierdeți prea mult timp cu problemele sentimentale. Adevărul este că va fi mai mult o zi în care va trebui să ieșiți din zona de confort. Această zi va fi o adevărată provocare pentru Fecioare, deoarece va trebui să avanseze rapid, dar și să gândească la fel de rapid.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Balanță

În ultimii ani ați făcut câteva concesii pentru a avea parte de înțelegere în relația de cuplu. De acum înainte nu mai este doar responsabilitatea dvs. să duceți greul. Mai mult decât atât, este în interesul dvs. să funcționați pe o bază sentimentală sănătoasă.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Horoscop 25 mai 2021 pentru Scorpion

Pe tot parcursul zilei de astăzi veți putea petrece momente speciale în compania partenerului de viață. Adevărul este că veți avea timp să vă bucurați de o seară în doi.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Săgetător

Acum este momentul să faceţi progrese semnificative în unele chestiuni legate de relaţia cu partenerul. Dacă vă întâlniţi cu o persoană minunată de ceva timp, fiţi sigur că a sosit momentul să vă aranjaţi mai mult şi să fiţi mai încrezători. Nu este exclus să luaţi în calcul posibilitatea de a trăi împreună sau chiar de a vă căsători.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Capricorn

În problemele sentimentale, aveţi noroc, deoarece aveţi cele mai bune cărți în mână. Astăzi, chiar dacă situația nu pare foarte bună la început, veți avea toate mijloacele pentru a o face să evolueze în direcția dorită. Acel moment de fermitate a sosit deja, arată astrele.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Vărsător

Cu siguranță astăzi veţi fi foarte îngrijorat de viața de cuplu. Relația voastră de dragoste înseamnă foarte mult pentru tine și acum îți dai seama că este posibil să o fi neglijat în ultima vreme. Munca și unele griji financiare v-au luat gândurile.

Horoscop 25 mai 2021 pentru Peşti

Astăzi doriți să vă asumați un risc mic. Există un jucător în voi căruia îi place să experimenteze noi aventuri. Nu este imposibil ca, de exemplu, să încercați să seduceți o persoană care este opusă celor pe care le îndrăgiţi de obicei. Dar aveţi dreptate să vreţi să încercaţi.

foto: thebakerorange.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter