Horoscop 29 septembrie 2022. Dezamăgiri în dragoste pentru câteva zodii

Publicat pe

Horoscop 29 septembrie 2022. Unele zodii pot avea parte astăzi de dezamăgiri în dragoste, din cauza unor lucruri nespuse la timp și tolerate mult prea mult, până când s-a umplut paharul. Nu vă stresați prea mult, poate este spre binele vostru. Nu uitați, un sfârșit poate fi privit drept un nou început!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 septembrie 2022 Berbec

Nativii Berbec sunt mai agitați. Se poate să fiți foarte teritoriali și asta va cauza conflicte în zona relațiilor. Măsurați-vă bine cuvintele și gesturile, spun astrele, pentru că riscați să spuneți una și să se înțeleagă alta. Poate fără intenție, faceți rău cuiva și chiar se poate încheia o relație din cauza unor interpretări eronate.

Horoscop 29 septembrie 2022 Taur

Problema Taurului ține de finanțe. Dorința de a avea mai mult va fi mai intensă și ar fi bine să găsiți o soluție sau să vă gestionați emoțiile în favoarea voastră. Iar această grijă exagerată pentru bani și găsirea unor soluții financiare mai bune duce la un stres exagerat cu repercusiuni în viața sentimentală. Moderația este cheia!

Horoscop 29 septembrie 2022 Gemeni

Pentru Gemeni este o zi aglomerată la locul de muncă. Aveți idei foarte bune în ceea ce privește jobul, dar ar trebui să aveți grijă cu o femeie care încercă să vă pună piedici. Dacă știți cine este, nu ar strica să clarificați situația și să discutați, cu calm, despre găsirea unei soluții pentru aceste neînțelegeri.

Horoscop 29 septembrie 2022 Rac

Racii sunt extrem de bine susținuți pe ascensiunea socială. Clarificați niște semne de întrebare privind un curs sau un proiect personal și vă creați alianțe puternice cu oameni influenți. Nativii zodiei rac s-ar putea să renunțe să mai lupte pentru o relație în care nu mai cred. Aveți grijă, ciorba reîncălzită poate să nu mai aibă același gust!

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu mai multe răni

Citește și: Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan: „Niciodată nu am dat în Ana!'

Horoscop 29 septembrie 2022 Leu

Impulsivitatea își spune cuvântul în cazul Leilor. Tensiunile nu vor lipsi și pot fi iscate din chestiuni minore. Apelați la răbdare pentru că cei din jur s-ar putea să nu aibă nicio vină. Leii sunt foarte atenți la detalii și pot observa că sunt câteva condiții care nu sunt respectate de către unele persoane

Horoscop 29 septembrie 2022 Fecioară

Fecioarele au multă energie. Veți rezolva niște lucruri legate de casă, imobile sau acte importante. În plus, veți lua decizii majore privind jobul și nu este exclus să plecați într-o călătorie. Sau dintr-o relație serioasă, chiar o căsnicie. Cert este că se anunță schimbări mari care sunt, însă, spre binele vostru.

Horoscop 29 septembrie 2022 Balanţă

Balanțele ar trebui să ofere mai multă atenție persoanei iubite. Deși pare un moment dificil, acum se pot clarifica niște lucruri privind viața personală, se rezolvă niște neînțelegeri vechi, care au adus ceva probleme în prezent. Balanțele sunt sfătuite să verifice orice documente care ajung la ele.

Horoscop 29 septembrie 2022 Scorpion

Scorpionii stau foarte bine la capitolul încredere. Ați permis unor persoane să se infiltreze emoțional în jurul vostru. Ar fi bine să le arătați unde le este locul și să vă concentrați pe viața voastră. Scorpionii vor ave aparte de o întâlnire importantă, în care se vor stabili detalii legate de un eveniment sau călătorie.

Horoscop 29 septembrie 2022 Săgetător

Intuiția este la cote înalte pentru Săgetători. E posibil să primiți niște oferte sau să achiziționați ceva costisitor, cum ar fi o nouă locuință. Orice semnați, citiți de două ori înainte. Săgetătorii sunt foarte buni la negocieri și fac tot posibilul să-și îndeplinească un anumit scop.

Horoscop 29 septembrie 2022 Capricorn

Ședințele, întâlnirile sau discuțiile cu șefii sunt în agenda zilei de azi a Capricornilor. Aveți grijă pentru că s-ar putea să dezvăluiți secrete care se pot întoarce împotriva voastră. Este o zi specială pentru cei care recent au intrat într-o nouă relație, deoarece pot petrece timpul frumos și romantic alături de partenerul său.

Horoscop 29 septembrie 2022 Vărsător

Vărsătorii sunt bine aspectați la capitolul călătorii. Vărsătorii pot avea parte de unele transformări pe termen lung și vor avea un impact pozitiv inclusiv în relația de dragoste. Aceste doua aspecte pot fi imbinate și poate rezulta, deci, o călătorie romantică alături de persoana iubită.

Horoscop 29 septembrie 2022 Peşti

Nativii Pești sunt susținuți în plan profesional. Faceți impresie bună la locul de muncă și e posibil să întâlniți pe cineva cu care să formați o relație de iubire. Conjuncția planetelor arată că acest nativ scapă de un atașament emoțional sau financiar care le-a adus doar pierderi în ultima vreme.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter