Horoscop 4 august 2022. Zodia Taur pleacă la drum

Publicat pe

Horoscop 4 august 2022. Află chiar acum care sunt zodiile care au parte de noroc pe toate planurile în această zi. Astrele sunt de partea lor și se bucură de protecția divină. Însă, alți nativi nu sunt la fel de norocoși. Cine sunt cei urmăriți de ghinion joi?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 august 2022 pentru Berbec

Ești pus pe distracție astăzi, dar parcă ce e prea mult, strică. Spre seară începi să resimți oboseala, mai ales și pentru că unii musafiri te cam calcă pe coadă. Din fericire, urmează o noapte liniștită, în care vei reuși să te odihnești mai mult decât suficient.

Horoscop 4 august 2022 pentru Taur

Pleci la drum lung, dar cu folos. Îți va aduce niște vești bune sau chiar o sumă de bani mai consistentă. Faci pace spre amiază cu o persoană importantă, cu care ai avut numeroase conflicte aprinse în trecut. Acum vă dați mâna prietenește, ba chiar beți o cafea împreună sau ieșiți la masă.

Horoscop 4 august 2022 pentru Gemeni

Cineva te tot minte în legătură cu o sumă de bani pe care ți-o datorează. Ai nevoie ca de aer de acești bani, dar te minte și te prostește în față când amintești de ei, apoi te evită. Însă, vrei cu orice preț să reușești să îi recuperezi, așa că pui la cale un plan.

Horoscop 4 august pentru Rac

Nu mai ai deloc spor la locul de muncă. Te încăpățânezi să refuzi să accepți ceea ce este foarte evident pentru cei din jurul tău. Epuizarea fizică, dar și cea mentală, te pot duce tot mai jos, pe un drum tare periculos.

Citește și: Horoscop săptămânal 1-7 august 2022. Ce trebuie să facă zodia Leu

Citește și: Cinci zodii care vor avea noroc la bani în următorii cinci ani. Viața li se schimbă din această vară

Citește și: Horoscopul lunii august 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 4 august 2022 pentru Leu

Ai încredere oarbă în puterile proprii, însă este posibil ca doza ta de aroganță să depășească niște limite periculoase. Reușitele tale stârnesc invidia la locul de muncă, așa că este bine să eviți o perioadă să te mai lauzi de față cu rivalii.

Horoscop 4 august 2022 pentru Fecioară

Ești marcat de un eveniment recent, care te-a dărâmat emoțional. O persoană apropiată te-a trădat sau pierzi un proiect important atunci când te așteptai mai puțin. Trebuie să te remontezi și să mergi mai departe cu fruntea sus.

Horoscop 4 august 2022 pentru Balanţă

Te descarci în fața altor persoane, le împărtășești din gândurile tale care te-au tot bântuit în ultima perioadă. Nu mai ești sigur de nimic, nu știi ce decizii să iei în legătură cu cariera ta, dar știi foarte clar ceea ce îți spune inima să faci, de fapt, în viitorul apropiat.

Horoscop 4 august pentru Scorpion

Arunci cu banii pe niște lucruri care fie se vor strica rapid, fie sunt inutile pentru ceea ce ai tu nevoie în acest moment. Ar fi bine să înveți să gestionezi cu mai multă înțelepciune fondurile pe viitor. Din fericire, cineva îți dă o veste bună legată de noi câștiguri financiare.

Horoscop 4 august 2022 pentru Săgetător

Te pregătești pentru un eveniment deosebit de important pentru viața ta personală. Sunt o mulțime de invitați, cheltuieli pe măsură, dar nimeni nu te-a pregătit pentru ceea ce a urmat pe seară. Cineva foarte drag, partenerul de viață, un prieten bun sau cineva din familie îți face o surpriză uriașă.

Horoscop 4 august 2022 pentru Capricorn

Te numeri printre norocoșii acestui horoscop pe plan sentimental. Capricornii care sunt singuri au șanse foarte mari să găsească iubirea, în timp ce persoanele care sunt deja într-un cuplu fac un compromis care le va aduce fericirea în casă.

Horoscop 4 august 2022 pentru Vărsător

Cineva te manipulează și te întoarce împotriva partenerului de viață sau chiar împotriva familiei. Nu mai acorda atenție celor care amestecă vorbele mieroase cu cele pline de venin, cu atât de multă ușurință. Te lași mult prea ușor manipulat/ă.

Horoscop 4 august pentru Peşti

Investești niște bani în accesorii, sănătate sau alte lucruri care îți readuc zâmbetul pe buze. Este foarte important să nu regreți nicio secundă că ai atât de multă grijă de tine. Dacă tu ești bine, atunci cu siguranță vor fi la fel și cei din jurul tău.

Sursă foto: Canva

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter